Holivudo šlovės alėjoje atidengta aktoriaus Danielio Redklifo žvaigždė

Holivudo šlovės alėjoje atidengta aktoriaus Danielio Redklifo žvaigždė

Įspūdingą aktoriaus karjerą nuo 11 metų padaręs britas Danielis Redklifas (Daniel Radcliffe), geriausiai žinomas dėl vaidmenų filmuose apie Harį Poterį (Harry Potter), ketvirtadienį buvo pagerbtas žvaigžde Holivudo šlovės alėjoje Los Andžele, skelbia "Daily Mail".

Iškilmingoje ceremonijoje dalyvavo filmų apie Harį Poterį režisierius Kristoferis Kolumbas (Christopher Columbus), amerikiečių televizijos žvaigždė Krisas Hardvikas (Chris Hardwick) ir Holivudo Komercijos rūmų prezidentas Leronas Gableris (Leron Gubler). Žymiojo aktoriaus žvaigždė Šlovės alėjoje yra 2 565-oji.

Pastaruoju metu D. Redklifas buvo itin užsiėmęs naujo filmo "Viktoras Frankenšteinas" (Victor Frankenstein) reklamavimu. Kino juostoje taip pat vaidina škotų aktorius Džeimsas Makevojus (James McAvoy).

Hario Poterio žvaigždė žurnalui "Variety" pasakojo, kad jam yra didelė garbė gauti žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje.

"Tik 20 proc. kino ir televizijos industrijoje dirbančių žmonių atsiduria Šlovės alėjoje", - išskirtiniu apdovanojimu džiaugėsi D. Redklifas.

Aktorius taip pat yra nusifilmavęs filmuose "Moteris juodais drabužiais" (The Woman In Black), "Nužudyk savo mylimuosius" (Kill Your Darlings) ir "Kas jei" (What If).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder