F. Mercury draugas apie paskutines jo dienas: jis jau buvo pasiruošęs mirti

F. Mercury draugas apie paskutines jo dienas: jis jau buvo pasiruošęs mirti

Prieš 28-erius metus mirusio grupės „Queen“ vokalisto Freddie Mercurio gyvenimas aptariamas iki šiol. AIDS sirgusios roko legendos artimieji pažeria vis daugiau detalių ne tik apie skandalingus atlikėjo nuotykius, bet ir paskutines gyvenimo dienas.

Ilgametis dainininko draugas Peteris Freestonas, save vadinantis dešiniąją F. Mercurio ranka, naujienų portalui „The Express “ pasakojo, kad nors muzikos žvaigždė paskutinėmis dienomis jautėsi labai prastai, psichologiškai jis jau buvo pasiruošęs mirti ir to net norėjo.

„Paskutinį kartą mačiau jį atsipalaidavusį ir pasiruošusį išeiti. Mes visi žinojome, kad jis čia bus jau neilgai, nors Freddie gydytojas tikino, kad jis gali išgyventi net savaitę. Aš linkęs manyti, kad F. Mercury nusprendė, jog jam jau visko užtenka, tad ramiai laukė savo paskutinės minutės“, – pasakojo P. Freestonas.

Peteris pridūrė, kad kitaip nei buvo skelbiama anksčiau, atlikėjas nesirgo depresija ir mirties nebijojo.

„Jis nesirgo depresija ir, rodos, nieko nebijojo. Tai buvo mirties nuosprendis, nes tuomet tokių ligų beveik niekas negydė. Paguodą Freddie rado muzikoje, jis visas atsidavė jai. Per paskutinius ketverius metus jis sukūrė labai daug“, – tikino jis.

P. Freestonas nėra vienintelis F. Mercurio draugas, prakalbęs apie dainininko mirtį. Visai neseniai atlikėjas Eltonas Johnas prisiminė paskutinį kartą, kai buvo sutikęs „Queen“ vokalistą.

72-erių metų vyras teigė, kad net gęstant gyvybei Freddie galvojo tik apie aplinkinius.

„Paskutinėmis jo gyvenimo dienomis aš retai pas jį užsukdavau. Man buvo per daug sunku žiūrėti į Freddie sergantį, o ir jis nelabai norėjo toks rodytis.

Bet iki pat mirties jis aukcionuose pirko daiktus, o kai kuriuos dovanojo artimiesiems. Jis visai negalvojo apie mirtį, nerodė nei baimės, nei liūdesio. Atrodė, kad jo gyvenimas teka sena vaga“, – sakė E. Johnas.

Eltonas su šypsena prisiminė, kad iš F. Mercurio gavo paveikslą, kuris kabo jo miegamajame.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder