Eugenijus Ostapenka: "Mamos klausau kaip mažas vaikas"

Eugenijus Ostapenka: "Mamos klausau kaip mažas vaikas"

"Aš mamos klausau visada. Kaip mažas vaikas. Ką ji bepasakytų", - ketvirtadienį LNK laidoje "Žvaigždžių klubas" prisipažins skandalingasis hito "Dvyratukas" atlikėjas Eugenijus Ostapenka.

Vyras taip pat tvirtins, kad ir moterys jam patinka "mamiškos", tai yra tokios, kurios gerokai vyresnės ir turinčios daugiau gyvenimiškos patirties. Pasak Eugenijaus, jaunos merginos reikalauja beprotiškai daug dėmesio. "O aš pats jį mėgstu. Man patinka, kai viskas paduodama tarsi ant lėkštutės".

Romanais su gerokai vyresnėmis moterimis pagarsėjęs Eugenijus Ostapenka visus dar labiau šokiruos. Iki šiol vyras gyrėsi draugyste su buvusia dainininko Romo Dambrausko žmona, o filmavimo metu atskleis dar vieną, niekada negirdėtą jaunystės meilės istoriją su net 20-ia metų vyresne verslininke iš Vilniaus.

Pasak atlikėjo, jo dėmesį gali atkreipti tik gerokai vyresnė ir turtinga moteris. "Ypač svarbu, kad būtų pasiturinti. Turėjau vieną tokią verslininkę Reginą, turinčią laidojimo biurą. Man buvo 27-eri, jai 47-eri. Dvidešimties metų skirtumas - puiku", - su nostalgija prisimins E. Ostapenka. Pasak vyro, jis su moterimi sostinėje pragyveno tik apie du mėnesius ir paspruko naktį po audringo konflikto, kai įsiutusi draugė taip spyrė jam kulniuku į ranką, kad net kaulai lūžo. Pasak Eugenijaus, tuomet mama jam liepė kuo greičiau palikti draugę, o jis paklausęs. "Mama manimi ne tik dabar, o visuomet labai rūpinosi."

Liadoje bus galima sužinoti, kaip Ostapenka gyveno su Regina ir kaip nuo jos pabėgo, kiek minučių jam reikia sukurti hitu galinčią tapti dainą bei kiek laiko atlikėjas nevartoja alkoholio.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder