Esu... nepastovi televizijos žiūrovė...

Esu... nepastovi televizijos žiūrovė...

Viena garsiausių šalies dizainerių Viktorija Jakučinskaitė tvirtina nejaučianti jokios priklausomybės nuo televizijos. Kai gyvenime verda darbai ir yra šeima, kuriai reikia skirti nemažai dėmesio, televizijai Viktorija laiko randa retai. O galiausiai bet ko ji ir nežiūri, laidos ar filmai turi atitikti moters domėjimosi sritis, kad netaptų laiko švaistymu.

Jei būtų galimybė kurti ir vesti autorinę televizijos laidą, tai būtų...

Laida apie stilių, madą, stiliaus ir išvaizdos pasikeitimus, tokia „prieš ir po“ transformacijų laida, kai pakeičiama žmogaus išvaizda, sukuriamas stilius, parenkami aksesuarai. Tokios laidos, manau, sulaukia nemenko susidomėjimo, yra populiarios. Deja, tokiam formatui reikia didelės komandos, finansinių išteklių, bet jei tik būtų galimybė, aš tikrai mielai imčiausi tokios laidos.

Televizorių žiūriu...

Labai nenuosekliai. Mano darbo ritmas toks įtemptas, kad net jei man patinka koks nors serialas, dažniausiai negaliu jam per dieną skirti daugiau nei penkiolikos minučių, ir tai pusryčių laiku. Gerą filmą galėčiau vis pribėgdama žiūrėti dvi savaites, o kokiomis nors laidomis susidomiu tik tuomet, jei pamatau, kad jas kas nors rekomenduoja socialiniame tinkle „Facebook“.

Nemėgstu laidų apie...

Viską, kas yra negatyvu. Kadangi turiu dukras, nenoriu ir nemėgstu žiūrėti nieko, kas susiję su smurtu, - tapau jautri tokiems dalykams. Man nepatinka žinios apie baisius socialinius dalykus, smurtą, karą, pavojus. Tai mane baugina. Tiesa, mano dėmesio netraukia ir įvairios politinės peripetijos.

Vaikystėje labiausiai mėgau...

Žiūrėti įvairius filmus ir laidas apie įdomius žmones, netradicinių profesijų atstovus. Mėgau žiūrėti laidas apie dailininkus, dizainerius. Dabar man į tai kažkuo panaši LRT laida „Stilius“ arba LNK „Nuo... iki“. Kiekvienos serijos nežiūriu, tačiau jei kalbinamas įdomus žmogus, sudomina ir mane.

Laikas televizijai...

Manau, nėra labai svarbus. Man atrodo, naudingiau pasivaikščioti lauke, paskaityti knygą, pailsėti ar kitaip leisti laiką nei tiesiog sėdint prie televizoriaus ekranų.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder