Saldėsis, pavadintas "To'ak", o išvertus iš senovinių Ekvadoro dialektų tai reiškia "žemė" ir "medis", valgomas specialiomis medinėmis žnyplelėmis. Šokolado kūrėjai tvirtina, kad taip galima pajusti subtilųjį "To'ak" aromatą.
Vienas iš šokolado bendrovės gamintojos steigėjų Džeris Totas (Jerry Toth) pasakojo, kad jo bendradarbiai šį ypatingąjį šokoladą kuria lygiai taip pat rūpestingai kaip ir elitinio vyno ar viskio gamintojai.
Antrasis bendrovės savininkas Karlas Švaiceris (Carl Schweizer) pasakojo, kad žaliavą šokolado gamybai tiekia 14 smulkiųjų ūkininkų. "Tai brangiausias grynasis juodasis šokoladas pasaulyje, išskyrus tas plyteles, kurios dekoruojamos auksu ar briliantais siekiant padidinti jų kainą", - patikslino K. Švaiceris.
Rašyti komentarą