E. Hurley karantinas: kaip aktorė atskleidė buvimo namuose privalumus?

E. Hurley karantinas: kaip aktorė atskleidė buvimo namuose privalumus?

Kiekvieną dieną susiduriame su karantino instruktažu – turime likti namuose ir būti saugūs. Aktorė Elizabeth Hurley pastaruosius 10 mėnesių praleido įrodydama, kad per karantiną galima gyventi ir pozityviai, skelbia Dailymail.

Kovo mėnesį, tik prasidėjus COVID-19 pandemijai, garsenybė instagrame pasidalijo nuotrauka, kurioje dėvi puošnią suknelę. „Kam išeiti, jeigu gali likti namuose? Kam pirkti naują suknelę, kai gali apsivilkti tą, kurią turi 15 metų?“ – aktorė klausė savo sekėjų.

Ar yra geresnis būdas nuvyti nuobodulį, kaip žaismingai persirengti ir pasidaryti ryškų makiažą? Turbanas, kailis, deimantiniai auskarai ir netikros blakstienos dominavo Elizabeth stiliuje balandžio mėnesį.

Nepaisydama koronaviruso, Elizabeth rado laiko remti tokius svarbius įvykius kaip Žemės diena, kur žmonės skatinami susitelkti į aplinkos problemas. 

„Buveinių naikinimas ir neteisėta laukinių gyvūnų prekyba prisidėjo prie mirtinų pandemijų“, – feisbuke rašė aktorė ir pasidalijo pikantiška nuotrauka ant žolės.

Kai vasarą Didžioji Britanija mėgavosi karščio banga, aktorė įsiamžino dėvinti bikinį. Moteris pademonstravo plokščią pilvą ir figūrą, tarsi būtų dvigubai jaunesnė. 

„Likite namuose“, – prie nuotraukos rašė Elizabeth.


 

 


 

 


Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder