E. Dragūno iškeiktas A. Misiūnas: jei jis tikras vyras – galime susitikti ringe

E. Dragūno iškeiktas A. Misiūnas: jei jis tikras vyras – galime susitikti ringe

Aistros ir toliau nerimsta po to skandalingo Bušido „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ turnyro Vilniuje, kuomet į kovotojų persirengimo kambarį įsiveržęs grupės SEL dainininkas Egidijus Dragūnas prakeiksmais užsipuolė kovotoją Arnoldą Misiūną.

Lrytas.lt redakciją pasiekęs vaizdo įrašas greitai apskriejo viešąją erdvę, kurioje kilo didžiulė diskusija. Praėjus kelioms dienos po turnyro kovotojas atskleidė, kad konfliktas su E.Dragūnu kilo prieš pusantrų metų, kai viename vaizdo įraše A.Misiūnas sukritikavo grupės SEL lyderį.

Savo ruožtu E.Dragūnas skolingas neliko ir į viešumą ištempė skandalingus kovotojo praeities faktus ir paviešino informaciją apie jo teistumą.

„Šios informacijos paskelbimas buvo apgailėtinas E.Dragūno žingsnis. Antrą kartą aš nesivaldysiu. Esu pamąstęs, kas būtų, jeigu, bet suprantu, kad antrą kartą galiu ir nesusivaldyti.

Norėčiau su juo ringe susikauti dėl žmonių. Apgailėtina užsipulti mane rūbinėje po pralaimėjimo. Jeigu jis yra tikras save gerbiantis vyras, autoritetas, tai mes galime susitikti ringe.

Toks yra mano iššūkis. Galime kovoti pagal bet kokias taisykles“, – sportas.lt žurnalistui Mantui Stankevičiui atskleidė kovotojas.

A.Misiūnas sulaukė didelio visuomenės palaikymo, mat sugebėjo atsilaikyti nuo E.Dragūno užgauliojimų.

„Pusės, ką jis ten kliedėjo, net negirdėjau. Buvau save pametęs. Mušti E.Dragūną? Juk tai būtų tas pats, kas mušti vaiką. Būkime biedni, bet teisingi. Kitomis aplinkybėmis gal ir nebūčiau susivaldęs.

Bet tą vakarą tiesiog pavyko tai padaryti. Džiaugiuosi, jog netrenkiau. Juk niekas nebūtų lindęs į mano galvą, visi iškart būtų nuteisę... Tokį sumušti nėra pasididžiavimas, aš pergalių siekiu ringe. Už jo ribų visuomet stengiuosi konfliktų išvengti“, – kalbėjo kovotojas.

Po šio incidento Lietuvos bušido federacija išplatino pranešimą, kuriame tikina, kad atsiriboja nuo E.Dragūno elgesio, dėkoja kovotojui už savitvardą, bandys aiškintis, kas kaltas, kad dainininkas pateko persirengimo kambarį ir kas paviešino vaizdo įrašą. E.Dragūnas kovotoją užsipuolė po to, kai šis turnyre pralaimėjo ukrainiečiui Ivanui Cybulskiui.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder