Džianio Versačės vilą už 41,5 mln. dolerių įsigijo mados magnatas Džo Nakašas

Džianio Versačės vilą už 41,5 mln. dolerių įsigijo mados magnatas Džo Nakašas

Amerikiečių mados magnatas Džo Nakašas (Joe Nakash) už 41,5 mln. dolerių įsigijo 1997-aisiais nužudyto dizainerio Džianio Versačės (Gianni Versace) vilą Majamyje. Milijonierius verslininkas, kuris užsiima mados ir viešbučių verslu, aukcione pasiūlė didžiausią kainą, sakė aukciono namų "Fisher Auction" atstovas.

Dž. Nakašas, kuriam jau priklauso viešbutis prie vilos, ir įsigytą prabangų pastatą ketina paversti viešbučiu.

Iš viso aukcione dalyvavo trys interesantai. Tarp jų, anot žiniasklaidos, buvo ir nekilnojamojo turto magnatas Donaldas Trampas (Donald Trump), pasiūlęs už vilą 41 mln.

Vila iki šiol priklausė telekomunikacijų verslininkui Piteriui Loftinui (Peter Loftin), tačiau jis bankrutavo. Pradinė vilos kaina buvo 25 mln.

22 000 kvadratinių metrų viloje yra 10 miegamųjų, 11 vonios kambarių ir paauksuotas baseinas. Dž. Versačė ją įsigijo 1992-aisiais ir už daugiau kaip 30 mln. dolerių suremontavo.

Dž. Versačę 1997 metais ant vilos laiptų nušovė serijinis žudikas Endriu Kanenenas (Andrew Cunanan). Prieš tai jo aukomis tapo dar keturi žmonės. Praėjus aštuonioms dienoms po pasikėsinimo į mados kūrėją E. Kanenenas nusižudė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder