Dauguma britų džiaugiasi princo Viljamo sužadėtuvėmis

Dauguma britų džiaugiasi princo Viljamo sužadėtuvėmis

Apklausos rodo, jog britų visuomenė labai teigiamai vertina princo Viljamo (William) ir Keitės Midlton (Kate Middleton) sužadėtuves, informuoja CNN.

Net trys ketvirtadaliai apklaustųjų mano, kad šios jungtuvės bus labai naudingos monarchijai.

Paklausus, kas karališkame soste galėtų pakeisti Elžbietą II (Elizabeth II), britų nuomonės išsiskyrė, nors daugiau respondentų mano, kad ne Čarlzas (Charles) su žmona Kamila (Camilla) turėtų tapti karaliumi ir karaliene, o Viljamas su K. Midlton.

Senesni ir didesnes pajamas gaunantis britai linkę laikytis tradicijų ir soste norėtų matyti princą Čarlzą ir Kamilą. Jaunesni ir mažiau uždirbantys respondentai pirmenybę teikia neseniai apie sužadėtuves paskelbusiai jaunai porai.

Beveik 8 iš 10 apklaustųjų (79 proc.) mano, kad Viljamo ir K. Midlton vedybos - į naudą monarchijai. 3 proc. su šiuo teiginiu nesutinka, o 18 proc. neturi nuomonės šiuo klausimu.

58 proc. apklaustųjų mano, kad K. Midlton būtų geresnė karalienė nei Kamila. 15 proc. su šiuo teiginiu nesutinka. 51 proc. teigia, kad princas Viljamas būtų geresnis karalius nei jo tėvas, 18 proc. turi kitokią nuomonę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder