Dainininkė K. Perry ir aktorius O. Bloomas susilaukė vaikelio

Dainininkė K. Perry ir aktorius O. Bloomas susilaukė vaikelio

Garsi popžvaigždė Katy Perry ir jos sužadėtinis, aktorius Orlando Bloomas susilaukė vaikelio. Trečiadienį porai gimė dukrelė.

Sužadėtiniai jau atskleidė ir mergaitės vardą – Daisy Love (liet. Ramunėlė Meilė). K. Perry ir O. Bloomas pasidalijo ir pirmąja nuotrauka, kurioje užfiksuotos sužadėtinių rankos, laikančios dukros rankytę.


K. Perry tai yra pirmasis vaikas, O. Bloomas iš pirmosios santuokos su modeliu Miranda Kerr augina sūnų.

Alfa.lt primena, kad K. Perry paskelbė apie nėštumą dainos „Never Worn White“ vaizdo klipe. Garsi atlikėja prieš pat paviešindama naują vaizdo klipą apie nėštumą pranešė ir socialiniuose tinkluose.

Katy ir Orlandas susitikinėti pradėjo 2016-aisiais. Juodu susipažino „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijoje. Po metų pora pranešė, kad bendru sutarimu nusprendė išsiskirti, tačiau ilgai vienas be kito juodu neištvėrė. Vos po kelių mėnesių K. Perry ir O. Bloomas buvo pastebėti kartu atostogaujantys Japonijoje.

Dainininkei tai bus ne pirmoji santuoka. Būdama vos 25 metų, 2010-aisiais, K. Perry ištekėjo už komiko ir aktoriaus Russello Brando. Po poros metų santuoka buvo nutraukta.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder