D. Trumpas M. Markle pavadino bjauria

D. Trumpas M. Markle pavadino bjauria

JAV prezidento Donaldo Trumpo komentarai apie britų karališkosios šeimos narę Meghan Markle prieš vizitą į Jungtinę Karalystę pastarąsias kelias dienas užsienio žiniasklaidoje – viena iš labiausiai aptariamų temų.

Bulvarinio anglų dienraščio „The Sun“ interviu JAV vadovas buvusią amerikietę aktorę pavadino „bjauria“. Kaip ir buvo galima tikėtis, D. Trumpas griežtai neigia, kad šis apibūdinimas buvo skirtas Sasekso kunigaikštienei.

Šią savaitę D. Trumpas oficialiu vizitu lankosi Jungtinėje Karalystėje. Deja, su buvusia garsia šalies aktore JAV prezidentas progos susitikti neturės, nes ji rūpinsis vos prieš kelias savaites gimusiu sūnumi Archie.

Likus kelioms dienoms iki suplanuotų susitikimų kitąpus Atlanto, D. Trumpas „The Sun“ davė interviu, kuriame sakė, kad Meghan jo 2016-ųjų prezidentinės kampanijos metu jam „nebuvo itin maloni“.

„Nežinojau to. Ką galiu pasakyti? Nežinojau, kad ji buvo bjauri“, – įrašytame pokalbyje teigė D. Trumpas.

Tačiau, kaip rašoma Thesun.co.uk, iš konteksto išimta citata gali būti apibūdinamas ne M. Markle charakteris, o jos prieš D. Trumpą nutaikyti komentarai.

Savo žodžių ginti sekmadienį puolė ir pats JAV prezidentas. Socialiniame tinkle „Twitter“ jis rašė „niekada nepavadinęs Meghan Markle bjauria“ ir kad šias replikas sugalvojo „Fake News Media“ (vert. netikros naujienos).

„Tai sugalvojo „Fake News Media“ ir jie buvo prigauti! Ar „CNN“, „NY Times“ ir kiti atsiprašys? Nemanau!“ – tęsė jis.

Norėdami įrodyti, kad buvo kitaip, „The Sun“ išplatino pokalbio su prezidentu garso įrašą. Jį kalbinęs politikos naujienų redaktorius Tomas Newtonas-Dunnas sakė: „Su Meghan susitikti nepavyks, nes ji motinystės atostogose. Ar apgailestaujate dėl to? Nes ji nebuvo labai maloni jūsų rinkimų kampanijos metu. Nežinau, ar matėte tai.“

„Nežinojau to, ne. Nežinojau apie tai. Ne, tikiuosi, jai viskas gerai“, – atsakė D. Trumpas.

„Ji sakė persikraustysianti į Kanadą, jei jūs būsite išrinktas. Pasirodo, ji persikėlė į Didžiąją Britaniją“, – tęsė žurnalistas.

„Ten kraustosi daugybė žmonių, tad ką galiu pasakyti? Nežinojau, kad ji buvo bjauri“, – tikino JAV vadovas, bet pridūrė, kad turėti amerikietę princesę yra labai „malonu“ ir kad jis yra įsitikinęs, jog jai puikiai seksis.

Anksčiau Meghan yra sakiusi, kad D. Trumpas – „misoginistas“ ir „skatinantis nesantaiką“.

Tapusi princo Harry žmona, Meghan apie politinius reikalus nuomonę reikšti liovėsi, mat tokios yra karališkosios šeimos taisyklės.

Valstybinio vizito metu Jungtinėje Karalystėje D. Trumpas, kaip teigiama, susitiks su Anglijos karaliene Elžbieta II, princu Charlesu, jo žmona Camilla ir sūnumi princu Williamu bei pastarojo žmona Kate Middleton.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder