D. ir K. Zvonkai švenčia vestuvių metines: pasidalijo tradicija tapusiu kadru

D. ir K. Zvonkai švenčia vestuvių metines: pasidalijo tradicija tapusiu kadru

Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimoje ypatinga šventė – medinės vestuvių metinės. Prieš penkerius metus liepos 26-ąją žinoma pramogų pasaulio pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

Kaip ir kasmet, Katažina ir Deivydas tradiciškai vestuvių metines švenčia Dzūkijoje, prie Lavyso ežero. Čia yra jų pamėgta sodyba, į kurią vis sugrįžta pabūti kartu.

Pirmąkart į šią sodybą jie atvyko iškart po vestuvių, o jau dvejus metus keliauja ne dviese, o keturiese – prie jųdviejų kompanijos prisijungė dvynukai Kornelija ir Donatas.

Šiemet, minėdami 5-ąsias vestuvių metines, jie saulėtą liepos vakarą paežerėje leido vėl keturiese. Bet šįkart, matyti, vaikai jau paūgėję, išsišiepę ir pasiruošę švęsti.

Įsiamžinę prie ežero, Zvonkai kaip ir kasmet fotografijomis pasidalijo socialiniuose tinkluose. K. Zvonkuvienė džiugią dieną mylimajam skyrė jautrius žodžius.

„Penkeri metai – čia daug ar mažai?.. Per tuos metus įvyko daug gražių dalykų mūsų gyvenime. Linkiu mums taip ir toliau – ilgai ir laimingai kartu! Myliu tave, Deivydai“, – jautrius žodžius vyrui skyrė atlikėja.


Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder