Čekijoje besifilmavusį O. Bloomą apėmė panika: skubėjo sugrįžti į JAV

Čekijoje besifilmavusį O. Bloomą apėmė panika: skubėjo sugrįžti į JAV

Europoje besifilmavęs aktorius Orlando Bloomas nieko nelaukęs sugrįžo į Ameriką. Vyras pasakojo, kad jį išgąsdino sparčiai plintantis koronavirusas.

O. Bloomas jau kurį laiką leido Čekijoje, kur filmuojamas serialo „Carnival row“ antrasis sezonas. Dėl paskelbtos pandemijos, buvo nuspręsta filmavimus atidėti, tad savo sveikatą saugantis aktorius nusprendė vykti namo.

Penktadienio vakarą 43 metų aktorius savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame savo sekėjams pasakojo, kad jam pavyko saugiai sugrįžti namo. O. Bloomas džiaugėsi, kad jo sveikatos būklė yra puiki, tiesa, neslėpė nerimo, kad koronaviruso simptomai gali pasireikšti ir po kelių savaičių.

„Ačiū visiems už rūpestį. Aišku, kad serialo sezono filmavimas buvo sustabdytas dėl plintančio koronaviruso. Akivaizdu, kad tai yra labai būtina saugumo priemonė. Visame pasaulyje vyksta baisūs dalykai, susiję su COVID-19 infekcija. Jaučiuosi labai laimingas, kad galėjau saugiai sugrįžti namo“, – teigė O. Bloomas.

Aktorius tikino, kad keletą savaičių praleisti saviizoliacijoje bus netgi naudinga.

O. Bloomas atskleidė, kad sprendimas, kuo greičiau sugrįžti namo, buvo priimtas, kai JAV prezidentas Donaldas Trumpas paskelbė draudimą į šalį atvykti keliautojams iš Europos. O. Bloomas svarstė, kad vėliau gali būti imtasi dar griežtesnių priemonių, tad nesinorėjo likti toli nuo namų.

„Grįžtu į Jungtines Valstijas, nes noriu patekti į šalį dar prieš paskelbiant griežtesnį karantiną“, – tikino O. Bloomas.

Kino žvaigždė pridūrė, kad nei jam, nei jo kolegoms nebuvo nustatytas koronavirusas. Vyras ragino savo gerbėjus dar labiau atsakingiau rūpintis savo sveikata.

„Būkite atsargūs ir būtinai plaukite rankas. Po kelių savaičių mes nugalėsime šį blogą berniuką“, – kalbėjo jis.

O. Bloomas sugrįžti į JAV nusprendė po to, kai jo nėščia sužadėtinė, dainininkė Katy Perry paliko Australiją dėl padidėjusios koronaviruso grėsmės. 

Skelbiama, kad Sidnėjuje viešėjusi dainininkė visą parą praleido savo viešbučio kambaryje, tad dėl apėmusios baimės nusprendė nieko nelaukdama vykti namo. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder