Borisas Moisejevas įvykdė pažadą ir vedė

Borisas Moisejevas įvykdė pažadą ir vedė

Borisui Moisejevas dar kartą visus šokiravo – dainininkas slapta vedė. Artistas įvykdė neseniai duotą pažadą, kuriuo mažai kas tikėjo, praneša dni.ru. Sprendžiant pagal nuotrauką B. Moisejevo „Twitter“ paskyroje, atlikėjo išrinktąja tapo gerokai už jį jaunesnė mergina.

Kadangi daugiau jokių komentarų nepateikta, jaunosios dainininko žmonos vardas ir pavardė lieka nežinomi. Po nuotrauka B. Moisejevas paliko jo įvaizdį atitinkantį įrašą: „Vestuvės. Geriausios iš vyrų“.

Nuotaka vilkėjo dramblio kaulo spalvos vestuvinę suknelę, rankose laikė lelijų puokštę. B. Moisejevas buvo pasipuošęs griežtu juodos spalvos kostiumu, kurį pagyvino ryški detalė – raudonas taškuotas kaklaraištis.

Reikia priminti, kad neseniai insultą patyręs B. Moisejevas žadėjo vesti savo seną draugę, amerikietę verslininkę Adele Todd. Pora ketino amžiną meilę vienas kitam prisiekti viename centrinių Rusijos sostinės parkų. Vis dėlto socialiniame tinkle paties dainininko pateiktoje nuotraukoje šalia jo matyti ne gyvenimo patirties turinti verslo moteris, o jauna mergina.

Taip pat yra žinoma, kad Rusijos artistas ir minėtoji verslininkė ilgai gyveno civilinėje santuokoje, tačiau savo santykius nuo žiniasklaidos slėpė. Mažai kas tikėjo, kad vestuvės išvis įvyks. Dauguma manė, kad tai viso labo gandai ar ne geriausius laikus išgyvenančio artisto viešųjų ryšių akcija. Negana to, žiniasklaidoje dažnai buvo užsimenama apie netradicinę B. Moisejevo seksualinę orientaciją, skelbia delfi.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder