Birutė Navickaitė Velykas sutiks be dukters ir be darbo

Birutė Navickaitė Velykas sutiks be dukters ir be darbo

Politiko Petro Gražulio nesantuokinės dukters mama, verslininkė Birutė Navickaitė Velykas sutiks viena. Šalyje siaučiant karantinui moteriai teks ne tik apriboti veiklą, bet ir susitaikyti su tuo, kad šalia nebus dukrytės.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su B.Navickaite, tapo aišku, kad dukrelė šventę leis pas tėtį. „Mano dukrytė yra pas tėtį. Jis ją pasiėmė šventėms. Truputį liūdna, bet jau ne taip, kaip buvo jai ką tik išvažiavus.

Ji – laiminga. Sakė, parduotuvėje susirinko visus žaislus“, – šypsojosi ji. Su dukrele B.Navickaitė tikisi pasimatyti antrąją Velykų dieną, pirmadienį. Moteris užsiminė ir apie suprastėjusią finansinę padėtį.

„Dabar uždaryti miestai. Labai tikiuosi, kad pirmadienį tikrai atidarys įvažiavimus ir mažytė saugiai ir laiminga grįš namo. Labai gaila, kad karantinas yra būtent dabar. Nes pavasarį man visuomet baigiasi vasaros sezono metu uždirbti pinigai.

Jei karantinas prasitęs dar ilgiau, nežinau, kaip mokėsiu už paskolas, mokesčius ar išlaikysiu darbo vietą.

Niekam ne paslaptis – Palangos Jono Basanavičiaus gatvėje prekybos vieta kainuoja tikrai ne šimtą eurų.

Kiek prisimenu savo nuo pilnametystės, per visas šventes visuomet dirbau. Tad net nežinau, kaip švęsti šventę be darbo. O dar ir dukrytė išvažiavo... Tad sėdžiu namuose su šuniuku ir galvoju, kad gal reikės pirmą kartą gyvenime marginti margučius.

Anksčiau visada dirbau ir nesu niekada jų marginusi“, – sakė smulkioji verslininkė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder