Besilaukianti Jessica Simpson neslepia, kad jai beprotiškai karšta

Besilaukianti Jessica Simpson neslepia, kad jai beprotiškai karšta

Jessica Simpson prieš mėnesį paskelbė, kad yra nėščia, ir nuo to laiko sulaukė daugybės komplimentų.

Žvaigždė dėvėjo raudoną suknelę ir atrodė pritrenkiančiai, kai pasirodė renginyje Niujorke. Ji prisipažino, kad jos oda žavingai švyti tik dėl to, kad jai labai karšta, rašo dailymail.co.uk.

"Žmonės sako, kad nėščios moterys tiesiog spindi, aš galiu pasakyti, kad taip yra dėl to, kad jos beprotiškai prakaituoja", - pasakojo atlikėja žurnalui "People". "Manau, kad žmonės taip sako vien todėl, kad pamalonintų nėščias moteris, nes visi žino, kokios jos būna jautrios".

31-erių metų žvaigždė dar neatskleidė, kada ruošiasi gimdyti, tačiau ji pripažįsta, kad jaučiasi labai gerai būdama nėščia. "Negaliu sulaukti, kada turėsiu daugiau vaikų. Man labai patinka būti nėščia, taip gerai niekada nesijaučiau".

"Žinojimas, kad tu kuri naują gyvybę savo viduje, įkvepia. Tai tiesiog puiku".

Simpson ir jos sužadėtinis Eric Johnson savo vestuves atidėjo vėlesniam laikui, nes nori tinkamai pasiruošti vaikelio sutikimui.

"Mes norime iškelti smagią šventę sau, todėl aš sutikau ją atidėti, - noriu mėgautis ta diena. Visi žino, kad nėščių moterų nuotaika yra nenuspėjama, o aš tikrai nenoriu sugadinti savo vestuvių, todėl palauksiu tinkamo laiko".

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder