Benamio pasigailėjęs H. Stylesas patyrė košmarą: teko susitikti teisme

Benamio pasigailėjęs H. Stylesas patyrė košmarą: teko susitikti teisme

Šią vasarą dainininkas Harry Stylesas padavė ispaną Pablo Tarazagą-Orero į teismą už tai, kad jį persekiojo. Garsiam atlikėjui nerimą kėlęs 26-erių benamis pagaliau išgirdo teismo nuosprendį, kuris jam nebuvo palankus.

Benamis vyras net keletą mėnesių miegojo šalia H. Styleso namų tvoros, į atlikėjo pašto dėžutę mėtė laiškus. Vos dainininkui išėjus iš namų, P. Tarazaga-Orero jį sekdavo, o keletą kartų net griebė už rankos einant namo. Spalio 14 d. P. Tarazagą-Orero teismas nubaudė dėl persekiojimo.

25-erių žvaigždė teigė, kad nors benamį prie savo namų pastebėjo dar šių metų kovą, į policiją kreipėsi tik birželį. Kantrybe apsišarvavęs atlikėjas pasakojo, kad P. Tarazaga-Orero jam nerimą pradėjo kelti tik balandžio mėnesį po nemalonaus incidento. Tuomet H. Stylesas namuose pradėjo jaustis nesaugiai.

Prisiminęs istorijos pradžią, žinomas atlikėjas tikino iš pradžių jautęs benamiui gailestį, nes šis neturėjo nei maisto, nei pastogės.

H. Stylesas 26-erių Pablui net pasiūlė užsakyti viešbučio kambarį ir nupirkti maisto, tačiau benamis atsisakė. Vyras pareiškė, kad yra veganas, o tokių patiekalų tuo paros metu negali gauti.

Kitą dieną Harry iš veganiškos kavinės nupirko vyrui du sumuštinius, dvi porcijas salotų ir dvi bandeles. Vis dėlto nunešęs jas prie tvoros apsistojusiam vyrui buvo nemaloniai nustebintas, tad nusprendė daugiau nebekalbėti.

„Jis manęs paklausė, ar nenoriu eiti į restoraną pavalgyti. Aš jam pasakiau, kad einu į darbą. Man pasirodė šiek tiek keista jo veido išraiška. Jo šypsena privertė mane jaustis šiek tiek nejaukiai. Iki to laiko savo namuose niekada nesijaučiau nesaugiai“, – sakė atlikėjas.

Neilgai trukus geranoriškai nusiteikusią įžymybę benamis pradėjo persekioti.

„Po kurio laiko jis man užkirto kelią, pradėjo reikalauti pinigų ir agresyviai kalbėti. Aš iki tol nebuvau susidūręs su tokiu elgesiu“, – tęsė jis.

H. Stylesas pasakojo, kad po šio incidento pasamdė apsaugininkus. „Tačiau vis tiek nuolat tikrinu, ar užrakinau namų duris“, – kalbėjo jis.

Pats Pablo neigė atlikėjo kaltinimus. Esą Harry siūlė jam pinigų už tai, kad su juo praleistų naktį viešbutyje. Šie P. Tarazagos-Orero kaltinimai teisėjo neįtikino.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder