Baracko Obamos nuotrauka gerino socialinių tinklų rekordus

Baracko Obamos nuotrauka gerino socialinių tinklų rekordus

Romantiškai apkabinęs žmoną – toks nuotraukoje matomas antrai kadencijai perrinktas JAV prezidentas Barackas Obama. Tokią fotografiją prezidentas socialiniame tinkle „Twitter“ paviešino vos paaiškėjus prezidento rinkimų rezultatams. Visam pasauliui jis pasiuntė žinutę: „Dar ketveri metai“. Trumpas pranešimas ir fotografija, teigiama, sumušė net keletą rekordų, rašo 15min.lt.

Nuotrauką savo paskyroje paviešino dar apie 800 000 „Twitter“ naudotojų, net 4,4 mln. žmonių šį trumpą pranešimą rekomendavo „Facebook“.

Priežastis – trys žodžiai ir romantiška prezidento nuotrauka, kurioje jis laiko žmoną stipriai apkabinęs. Teigiama, kad B.Obamos rinkiminėje kampanijoje nebuvo nieko atsitiktinio, daugelis stebėtojų mano, kad ši nuotrauka buvo parinkta jau seniai. Tačiau kaip praneša „The Daily Beast“, tai anaiptol ne tiesa.

Nuotrauka rugpjūčio 15 dieną buvo padaryta Ajovos valstijoje. Fotografas Scouras Tufankjianas sako, kad ši fotografija atvaizduoja Obamų „gilią meilę ir pagarbą“. Taigi, tai buvo puiki tema pergalingam pranešimui ir, anot „The Daily Beast“, buvo parinkta daugiau ar mažiau atsitiktinai, skelbia 15min.lt.

31-erių metų Laura Olin yra atsakinga už Baracko Obamos prieigas „Twitter“, Facebook“ ir kituose tinkluose. Lapkričio 6-ąją, rinkimų dieną, ji jau ketvirtą valandą ryto buvo darbe. Kai pradėjo aiškėti B.Obamos persvara, pavargusi L.Olin kartu su kitais komandos nariais ėmė galvoti, kaip pranešti apie pergalę internete.

 

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder