B. Pittas pastebėtas su nauja mylimąja: viskas, kas yra žinoma apie vokiečių modelį N. Poturalski

B. Pittas pastebėtas su nauja mylimąja: viskas, kas yra žinoma apie vokiečių modelį N. Poturalski

Šaltinis teigė People, kad pora „leidžia atostogas kartu ir mėgaujasi vienas kito kompanija keliaudami“.

Kas yra Brado Pitto kelionių draugė?

Trečiadienį vokiečių modelis Nicolė Poturalski buvo pastebėta atvykstanti į oro uostą Prancūzijoje kartu su garsiu aktoriumi Bradu Pittu. Portale Daily Mail pasirodė poros nuotraukos, kuriose abu yra užsidėję kaukes ir saulės akinius.

Mylimieji pirmą kartą buvo pastebėti praėjusių metų lapkričio mėnesį garsaus atlikėjo Kanye Westo šou Holivude, Los Andžele. Kitas šaltinis yra sakęs, kad Nicolė yra gera pora B. Pittui. „Man ji labai patinka. Ji protinga. Jeigu jie susitikinėja, abiems tai yra gerai“, - sakė šaltinis.

Kas yra žinoma apie naują B. Pitto mylimąją?

Vasario mėnesį modelis instagrame pasidalijo šilta akimirka, kurioje įsiamžino su savo sūnumi. N. Poturalski jį apibūdino kaip savo geriausią draugą.

N. Poturalski gegužės mėnesį pasidalijo žinute kitoms mamoms, skatindama tėvus skirti sau daugiau dėmesio. „Mažas meilės laiškelis visoms mamoms, kurios labai stengiasi, atiduoda daug meilės, laiko ir širdies. Jūs nuostabios“, - instagrame rašė modelis. 

Aktorius B. Pittas turi 6 vaikus su buvusia žmona aktore Angelina Jolie - sūnus Maddoxą, Paxą, Knoxą ir dukras Zaharą, Shilohą ir Vivienne.

N. Poturalski yra žurnalų viršelių žvaigždė

27-erių modelis turi sėkmingą karjerą. Neseniai vokietė pozavo žurnalo ELLE rusgėjo mėnesio viršeliui. „Negalėčiau labiau didžiuotis ir jaustis dėkinga už šią nuostabią galimybę ir progą“, - istagrame džiaugėsi modelis. 

Modelis neseniai užsiminė apie naujus santykius

Neseniai keliuose instagramo įrašuose N. Poturalski savo sekėjams užsiminė apie naują mylimąjį neatskleisdama jo vardo. „Pasiilgau pasivaikščiojimų su savo meile“, - vasarį instagrame rašė moteris, pasidalijusi kadru iš Los Andželo.

Kovo mėnesį N. Poturalski įraše paminėjo turinti „geresnę savo pusę“: „Šeštadieniai yra dienos, kai užsiimu savirefleksija, skaitau knygas ir leidžiu laiką su geresne savo puse“, - soc. tinkle rašė garsi moteris.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder