B. Pittas atskleidė lankęs anoniminių alkoholikų klubą: tai buvo saugi vieta

B. Pittas atskleidė lankęs anoniminių alkoholikų klubą: tai buvo saugi vieta

Ne paslaptis, kad aktoriui Bradui Pittui pastarieji keleri metai nebuvo patys geriausi. Vis dar besitęsiančios skyrybos su buvusia žmona Angelina Jolie žinomą vyrą paveikė tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Tačiau geriau pasijusti B. Pittui padėjo neįprasta ir daugeliui gan nemalonias emocijas sukelianti vieta – anoniminių alkoholikų klubas.

„The New York Times“ filmų žvaigždė atvirai papasakojo apie savo kovą su alkoholizmu ir tai, jog pusantrų metų jis reguliariai lankydavosi anoniminių alkoholikų susirinkimuose.

Bėdos su alkoholiu B. Pittui prasidėjo dar gerokai prieš skyrybas su A. Jolie. Manoma, kad lemtingu tapo poros kivirčas lėktuve dėl žalingų aktoriaus alkoholio vartojimo įpročių.

Nusprendęs atsikratyti jo šeimos iširimui įtakos neva turėjusios problemos, B. Pittas prisijungė prie anoniminių alkoholikų grupės, kurios nariai buvo vien vyrai. Publikacijai aktorius sakė, kad susitikimų metu jį labiausiai sujaudino ten sutikti likimo broliai ir jų pažeidžiamumas.

„Aplink sėdėję vyrai buvo tokie atviri bei nuoširdūs, kokių man dar neteko matyti, – sakė aktorius. – Tai buvo saugi vieta, kur niekas nieko neteisė ir kur niekas neteisė tavęs.“

Grupės nariai įrodė esantys patikimi žmonės, kuriems galima atsiverti. B. Pittas atskleidė, kad tarp narių atsirado labai stiprus ryšys – toks stiprus, kad nė vienas jos narys nebandė pasipelnyti iš B. Pitto istorijų ir jokiam bulvariniam leidiniui ar gandų portalui nepasakojo, jog aktorius lankosi anoniminių alkoholikų susirinkimuose.

O tai padaryti jie galėjo. Ir iš to užsidirbę jie būtų tikrai nemažai.

Būtent dėl to Bradas galėjo su šia problema tvarkytis slapta, ramiai ir be jokio streso, o savo asmeninėmis patirtimis galėjo dalytis su kitais, kas, pasak jo, padėjo aktoriui pasijusti kelis kartus geriau.

„Atskleidęs savo bjaurias puses pasijutau išsilaisvinęs, – sakė jis. – Tai yra labai vertinga.“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder