Australijoje prasidėjo spartietiškos lenktynės

Australijoje prasidėjo spartietiškos lenktynės

Šeštadienį Australijoje daugiau nei 5 tūkst. dalyvių išbandė savo jėgas vienose sunkiausių lenktynių su kliūtimis - spartietiškose lenktynėse, praneša Australijos žiniasklaida.

Dalyviai rungėsi Razorbako kalnų masyve Piktone. Lenktynių metu teko kopti virvėmis, šokinėti per ugnį, mesti ietis ir lįsti po spygliuota viela prieš galutinį lenktynių iššūkį - Gladiatorių areną. Šios lenktynės yra ypatingas jėgos, pusiausvyros ir ištvermės išbandymas, o dalyviai buvo papildomai baudžiami taškais, jei neįveikdavo vienos ar kitos kliūties iš pirmo karto.

"Prieš dvi savaites dalyvavau tokiose lenktynėse Melburne, tačiau Piktono trasa buvo sunkiausia mano gyvenime, - teigė pirmą vietą laimėjusi moteris Diana Bleg (Deanna Blegg). - Laukiu nesulaukiu "super" 14 km lenktynių Brisbene birželio 22 d.".

Kai kurie iš 5 tūkst. dalyvių kliūtis įveikė patys, kitiems padėjo komandos draugai ar kiti dalyviai. Žiūrovai savo vaikams leido jėgas išbandyti sumažintoje vaikiškoje trasoje.

Dalyvių laikas ir įveiktos kliūtys buvo skaičiuojamos visoje 7 km trasoje. Lenktynes tarp moterų laimėjo D. Bleg, o tarp vyrų - Metas Merfis (Matt Murphy).

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder