Australas, prieš 20 metų pavogęs 79 centus, pasidavė policijai

Australas, prieš 20 metų pavogęs 79 centus, pasidavė policijai

Australijos gyventojas, pavogęs iš fontano 79 centus, savo noru pasidavė policijai ir stojo prieš teismą, rašo "Gold Cost Bulletin". Smulki vagystė buvo įvykdyta dar 1992 metais, ir dabar 38-erių metų incidento kaltininkas nusprendė pripažinti savo kaltę, nors prieš 20 metų tai daryti atsisakė.

Kaip rodo bylos medžiaga, 1992 metais Gold Kosto mieste 19-metis Viktorijos valstijos gyventojas Saimonas Metersas (Simon Matters) pasisavino 79 centus iš fontano, į kurį turistai ir vietos gyventojai mesdavo monetas norėdami, kad išsipildytų jų svajonės. Jaunuolį sulaikė policija, apkaltinusi jį vagyste, tačiau jis nepripažino savo kaltės, o vėliau netgi neatvyko į apklausą teisme.

Kas privertė S. Metersą, per tą laiką įgijusį juristo išsilavinimą ir šiuo metu dirbantį advokatu, staiga pasiduoti policijai, nežinoma. Vis dėlto neseniai jis atvyko į Gold Kosto policijos skyrių ir pripažino savo kaltę dėl vagystės prieš 20 metų. Teisėjas susipažino su bylos dėl 79 centų valgystės medžiaga ir nusprendė teisiamojo nebausti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder