Atlikėja K. Minogue atskleidė skaudžią priežastį, kodėl ji neturi vaikų

Atlikėja K. Minogue atskleidė skaudžią priežastį, kodėl ji neturi vaikų

50-metė popmuzikos žvaigždė Kylie Minogue buvo vos 36-erių, kai pradėjo klastingos ligos – krūties vėžio – gydymą. Nors tada žinoma moteris nė negalvojo apie vaikus, 2005-aisiais nustatyta diagnozė, pasak dainininkės, jos galvoje sukėlė tikrą chaosą. 

K. Minogue nenorėjo netekti galimybės kada nors tapti mama. „Realistiškai kalbant, mano laikrodis tiksėjo. Ir nors planuose to (vaikų – red. past.) neturėjau. Tačiau viskas pasikeitė susirgus, – sakė ji „Sunday Times Style“ žurnalui. – Nenoriu apsistoti ties ta mintimi, tačiau dažnai pagalvoju, kas būtų nutikę, jei viskas būtų susiklostę kitaip.“

„Visi vis kalba apie kitus būdus, tačiau aš nežinau. Man jau 50 ir gyvenu nevaržomai. Negaliu sakyti, kad nėra dalykų, kurių nesigailėčiau, tačiau būtų labai sudėtinga ir toliau gyventi, jei juos priskirčiau prie gyvenimo klaidų, tad turiu į viską pažvelgti iš filosofinės pusės“, – tęsė K. Minogue.

Tiesa, dainininkė neatmeta galimybės tapti pamote. „Toks tas mūsų likimas. Negaliu įsivaizduoti, jei per kažkokį stebuklą pastočiau... Šiame gyvenimo tarpsnyje, ar galėčiau su tuo susitvarkyti? Meluočiau, jei teigčiau, kad neliūdžiu. Šių emocijų stengiuosi greitai atsikratyti. Be to, yra didelė tikimybė, kad sutiksiu ir pamilsiu žmogų, kuris jau turi vaikų. Tada su mielu noru tapsiu pamote“, – 2018-aisiais pasakojo Kylie. 

Dainininkė, susitikinėjanti su žurnalo GQ kūrybos direktoriumi Paulu Solomonsu, prisipažino turinti susitaikyti su faktu, kad bent jau artimiausiu metu jos namuose vaikai nelakstys, ir judėti į priekį. Be to, Kylie dabartiniu savo gyvenimu yra itin patenkinta.

Po poros mėnesių atlikėja surengs pasirodymą viename populiariausių festivalių Europoje „Glastonbury“. K. Minogue ant scenos žada palikti visą savo energiją. Mat dar 2005-aisiais, kai tik jai buvo diagnozuotas vėžys, Kylie šiame festivalyje turėjo koncertuoti pagrindinėje scenoje. Antras šansas jai suteiktas praėjus 14 metų.

„Tikrai verksiu… Tai nutiks, – sakė ji žurnalui. – Tada, kai turėjau pasirodyti, festivalį stebėjau būdama Australijoje. Tada mano gyvenime vyko svarbesni dalykai. Kai užlipsiu į sceną, vėl prisiminsiu tuos laikus. Tačiau aš su tuo susitvarkysiu.“

Atlikėja vis dar negali patikėti surengsianti pasirodymą festivalyje. Vien mintis apie tai jai atima kvapą. „Kaskart kam nors paminėjus „Glastonbury“, turiu sau įžnybti, – tęsė ji. – 2005-aisiais labai džiaugiausi man suteikta galimybe surengti pasirodymą. Tačiau išgirdau diagnozę ir teko viską atidėti neribotam laikui.

Praėjo tiek daug metų. Ne kartą pagalvojau, kad turbūt jau praleidau savo šansą. Tada staiga man buvo pasiūlyta vieta ant Legendų scenos. Tai nuostabu.“


Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder