Astrologė Saulė: "Metai su Gyvate Klaipėdai bus palankūs"

Astrologė Saulė: "Metai su Gyvate Klaipėdai bus palankūs"

Dangaus kūnų ciklai nesutampa su žmonių išprotautais kalendoriais, ir faktiniai Gyvatės metai jau prasidėjo 2012 m. birželio 11 d., kai Jupiteris įėjo į Dvynių ženklą ir kai pajutome dvilypę, permainingą jo energiją, teigia astrologė Saulė Jonaitytė. 2013 m. birželio 26 d. Jupiteris pereis į Vėžį, ir nuo liepos mėnesio gamtos reiškiniuose ir žmonių elgesyje pasireikš intravertiška Arklio metų energija...

Antroji metų pusė žada būti palanki šeimos ir tautinių vertybių puoselėtojams, nekilnojamojo turto ir darbo rinkoms. Kita vertus, Lietuvos valdininkija iki 2014 metų vasaros skandins laisvąjį verslą, o Saturnas trejus metus iš eilės spaus lietuvių šeimų ūkius ir pinigines. "Klaipėda - miestas, kuriame ekonomika augs", - galiausiai įkvėpė vilties astrologė, sutikusi pasidalyti savo žiniomis su "Vakarų ekspreso" skaitytojais.

Pagal kinų kalendorių, kiti metai pažymėti Gyvatės ženklu. Skamba nuodingai. To ir tikėtis?

Rytuose Gyvatės simbolis turi taikesnių reikšmių. Ji yra tarpininkė tarp dangaus ir žemės, išminties ir gamtos paslapčių žynė. O skriaudžia tik nutolusiuosius nuo aukštų idealų, tuos, kurie prarado ryšį su dangumi.

Krikščionybėje gyvūnų pasaulis, kaip ir žmonės, buvo perskelti perpus - į geruosius ir bloguosius, į naudingus ir žalingus. Ir žydų mituose gyvatė siejama su pykčiu bei mirtinais pavojais. Užtat lietuvių mituose žaltys - geroji namų dvasia, sakrali paslaptinga gydančioji būtybė, dievų paštininkas.

Kokios prioritetinės sritys išryškės Gyvatės metais?

Žinios, mokslai, studijos, visokeriopas bendradarbiavimas ir laisva informacijos sklaida. Bendruomenę valdys žodis ir mintis. Vienu tiksliu ar melagingu žodžiu, piktu liežuviu galima ir kalnus nuversti, ir karus įplieksti.

Aplinkybės palankesnės išsimokslinusiems, turintiems ilgametę patirtį pasirinktoje srityje, lankstiems ir komunikabiliems žmonėms.

Kinų kalendorius ir dangaus kūnų ciklai. Kas tarp jų bendra?

Pagal tradicinį kinų kalendorių Juodosios, arba Vandenų, Gyvatės metai prasideda sulig pirmąja jaunatimi 2013 vasario 10 dieną 9.21 val. Kinų kalendorius yra sąlyginis, liaudiškas, patogus kasmetinėms šventėms ir pritemptas prie jų žemdirbystės sezono pradžios. Labiau remiasi visuotiniu tikėjimu nei astronominiais faktais.

Dangaus kūnų ciklai nesutampa su skaitmeniniais, išprotautais kalendoriais. Net Saulės lygės (lygiadieniai) vyksta kasmet skirtingomis dienomis. 12 gyvūnų atitinka 12-metį Jupiterio ciklą. Rytų Gyvatė, išvertus į europinę astrologijos kalbą, - tai Jupiteris Dvyniuose. Jupiteris keičia Zodiako ženklą skirtingu metu, kartais pokytis sutampa su metų pradžia.

Ką mums lemia Jupiteris?

Jis lemia visuomenės interesų kasmetinį kitimą, įvykių srauto tėkmę - greitą ar lėtą, net gamtos apdaro, dangaus kintamas dominuojančias spalvas. Štai pavasarį laukai dar rausvuos vientisa perlamutrine rausvai balta, o nuo liepos augalijos paletėje plykstels geltona ir oranžinė. Šešerius metus sodininkauju, džiugiai stebiu kosminę spalvų ir formų kaitą.

Ką reiškia Gyvatė astrologine kalba?

Faktiniai Gyvatės metai jau prasidėjo 2012 m. birželio 11 d., kai Jupiteris įėjo į Dvynių ženklą, kai Žemės reiškinius ėmė stipriau veikti dvilypės, permainingos, greitos jo energijos. Jau nuo birželio visi gyvena su Juodąja Gyvate - užantyje ar garbingoje vietoje prie šeimos židinio.

Pradedant Kiaulės metais (2020) Jupiterio kaita vėl vyks kurį laiką žiemą, Rytų kalendorius sutaps su dangaus ciklais.

Kokie reiškiniai 2013 m. išryškės gamtoje ir visuomenėje?

2013 m. birželio 26 d. Jupiteris pereis į Vėžio ženklą. Sulig pirmąja jaunatimi, liepos 8-ąją, gamtos reiškiniuose ir žmonijos elgesyje nuvilnys intravertiškos Arklio metų energijos. Pagal įvykius 2013 metai ryškiai skils perpus.

"Nesu kariūnė, neeikvoju kūrybinės energijos konkurencijai. Patinka lūžiai, nežinomybės trauka, kai šoki į gyvenimo bangas ir lauki, kurlink srovė išneš..."

Nuo liepos prioritetu taps ekonomika, pinigai, profesija ir karjera, valdžia ir vadovai, valstybingumas. Jupiteris, Saturnas ir Neptūnas sudarys retą laimės trikampio figūrą. Ji žada didelį palankumą konservatyvaus, tradicinio kirpimo, šeimos ir tautinių vertybių žmonėms.

Antrasis pusmetis, ypač vasara - tvirtų svajonių sąjungų ir santuokų pradžios metas. Žmonės noriai suks lizdus, statysis ir remontuosis namus, atsigręš į istoriją, labiau rūpinsis vaikų saugumu. Turėtų būti privačių statybų bumas. Lietuvoje atsigaus darbo rinka, tačiau užsisėdėję pensininkai turės užleisti darbavietes jaunesniems.


Deja, sunkumai užgrius verslo lyderius, valdininkija iki 2014 m. vasaros skandins laisvo verslo perspektyvas ir laisvos rinkos idėją.

Nuo vasaros sklandžiai plėtosis aukštųjų mokslų sistema, tačiau metams bus sustabdytas IT diegimas švietimo sistemoje.

Jupiteris Vėžyje nuo liepos sutelks visuotinį dėmesį į savo kiemo reikalus, atribos žmones nuo fantastinių ir kosmopolitiškų projektų. Ir pasaulyje daugiau galių gaus tautininkai, vietos savivalda, moterų organizacijos, privatininkai, žemėvaldininkai ir neformalūs lyderiai.

Antras pusmetis itin palankus svajonių kelionėms bei studijų pradžiai. Gyvatė kelia stresą netikėtomis naujienomis, o štai Arklio metų energijos yra ramesnės, labiau nuspėjamos, leidžia sklandžiai tęsti esamą veiklą, plėtoti jau turimus santykius. Tarsi vėl viskas sugrįš į gerai pažįstamas, saugias vėžes. Nuo liepos įsivyraus retro-, grįžimo į praeitį, dvasia.

Gamtoje daug kur aukštai pakils vanduo, išsilies didesnės upės, bus daugiau didelių potvynių.

Kokie astronominiai reiškiniai paveiks žmonių sąmonę?

Kiekvienais metais vyksta pora ir net daugiau Saulės užtemimų. Jų poveikis žmonių sąmonei nėra vienkartinis, o apima visus metus. Esame Saulės žvaigždės mažieji žemiški priklausiniai.

Gegužės 10 d. vyks pirmasis Saulės užtemimas Taure. Lietuvoje jis suaktyvins visuomenines ekologines organizacijas, steigsis daug naujų žaliųjų ir etnodraugijų, stiprės bendruomeniniai ryšiai, visuotinis susidomėjimas politika.

Pasaulis, veikiamas šio užtemimo, labiau susirūpins istoriniu paveldu, didžiąja kultūra, ekologine Žemės apsauga, mirties ir gimties pažinimu. Visiems labiau rūpės stabilumas, žemiški, ūkiniai, ekoniminiai praktiniai reikalai. Jau esu susiplanavusi pavasariui didelius dekoratyvių krūmų sodinimus, gėlynų plėtrą.

Kitas užtemimas - lapkričio 3-iąją, Skorpione. Jis ir vėl, kaip ir 2012 m. rudens, po gimtinės dangumi paaštrins vaikų apsaugos ir auklėjimo klausimus, suaktyvins laisvalaikį, meilės ir jausminius įvykius.

Žemiškas klausimas: ar rasis daugiau darbo, tapsime turtingesni, daugiau sau leisime?

Pasaulio politikai aktyviai ir vieningai imsis spręsti nedarbo problemas. Tačiau lietuvių šeimų ūkius ir pinigines trejus metus iš eilės spaus Saturnas. Nepažeidusieji žmogiškumo ir legalumo įstatymų praturtės, o kitiems teks taupyti. Nuo vasaros didžioji dauguma, neturinti paskolų, sklandžiai tvarkys gyvenamosios vietos ir pastogės reikalus, pasirinks, kur leisti šaknis.

Nuo vasaros šeimyniniai rūpesčiai nepaliks lėšų laisvalaikiui, egzotiniam poilsiui ir skrydžiams į kurortus. Šie reikalai bus atidėti 2014 m. vasarai.

Ką astrogeografija žada Klaipėdai?

Klaipėdoje iki vasaros daugės santuokų. Bus statoma daugiau tiltų ir pertvarkomos viešosios erdvės. Vėliau Jupiteris Vėžyje išplėtos verslus, miestą pasieks dideli investicijų pinigai, vyks nekilnojamojo turto rinkos bumas, bus tvarkoma kanalizacija, šiukšlynai, bet ir slapta bus statomi gamtai žalingi objektai, todėl suaktyvės gamtosaugininkai. Miestas prarys dar daugiau priemiesčių ir kaimų. Metams (skaičiuojant nuo liepos) laikinai ūgtels nusikalstamumo rodikliai. Nuo vasaros gali padažnėti namus tvindančių liūčių, vagysčių iš namų. Kita vertus, tai atgaivins draudimo ir turto apsaugos rinką.

"Jei per dvejus metus nepasieksiu rimtesnių rezultatų akvarelėje, ji teliks laisvalaikio aistra", - sakė astrologė S. Jonaitytė.

Sulig Jupiterio atėjimu į Vėžį metams padidės avaringumas keliuose į Klaipėdą. Uostamiestyje iki 2026 metų tekės stambus mafijų kapitalas. Tai bene vienintelis miestas, kur ekonomika auga, nors statistika to ir nerodo.

Turtingų užsieniečių antplūdį, sėkmingus tarptautinius festivalius Klaipėdai žvaigždės žada nuo 2014 m. vasaros.

Kuriems Zodiako ženklams 2013-ieji bus ypatingi?

Kaip jau minėjau, metai energetiškai skils į dvi priešingas puseles. Pirmoje pusėje aplinkybės bendrai bus palankesnės oro ir ugnies ženklams bei Mergelei. Numylėtiniai bus Svarstyklės ir Vandeniai, o šansų lengvai praturtėti gaus Taurai ir Ožiaragiai. Antrame pusmetyje populiarumo ir sėkmės bangos kels į viršų vandens ir žemės ženklus. Tuomet meilės sėkmė lydės Žuvis ir Skorpionus, profesinė - Svarstykles ir Dvynius, finansinė - Dvynius ir Vandenius.

Ar astrologiškai kaip nors paaiškinama įtampa dėl visa ko pabaigos?

Astrologiškai susikirto silpno Jupiterio ir stipraus Neptūno energijos. Jupiteris teikia visuomenėms augimo, plėtros, sėkmės, gerų vilčių energiją. Ją blokavo masiniai fatalistų fanatikų įtikėjimai, valdomi mitų kūrėjo Neptūno energijų. Tas aktyvių permainų, veiklos slopinimas, laukimas kažko baugaus tęsis iki vasaros.

Jūs jautėte tą įtampą?

Ji veikė ir mane - juk nesu švino bunkeryje užsibarikadavusi. Kaip ir visi, pasiduodu bendroms nuotaikoms ir lūkesčiams.

Kada numatoma kita "pabaiga"?

Fanatikai ir sektantai vėl smarkiai stabdys gyvenimo eigą Beždžionės metais, nuo 2015-ųjų rudens.

Pakalbėkime apie Naujųjų metų išvakares. Kokiais atributais puošti namus, kuo vaišintis, kaip pasipuošti patiems? Ar visa tai svarbu?

O kaipgi - tai gana svarbu. Prisiderindami prie kintamo Laiko formų, su juo susidraugaujame, atspindime Laiko dvasią, pagauname Visatos energijų ritmą. Perfrazuojant lietuvių liaudies patarlę: "Nepūskime prieš vėją."

Gamta - lyg beribis gyvas paveikslas, kurį tapo Kūrėja Visata. Gi norisi, kad jis būtų dermingas, ne padrikas.

Gyvatės metais į vakarėlius einama itin išsipuošus, išsiblizginus, su gražiai supakuotomis dovanomis ir gėlėmis. Visi nori atrodyti gražesni ir lieknesni nei yra. Vyrams pritinka margesni marškiniai, moterys daugiau komplimentų sulauks apsirengusios romantiškai, vilkėdamos holivudines sukneles su klasikiniais akcentais bei ryškiais aksesuarais.

Valgiai ruošiami pagal tos vietos, kurioje švęsite, tradicijas. Maisto turi būti priruošta kuo daugiau, ragaujama ne mažiau kaip keturių skirtingų patiekalų. Metų energijas blokuoja paukštiena ir triušiena, saldumynai. Tinka žuvų patiekalai, miško gėrybės, aviena, sūrymai, mėsos troškiniai, cepelinai ar karšti vyniotiniai su įdarais, maltiniai, saldūs putėsiai.

Stalo puošyboje atsispindi namų šemininkų tradicijos. Privaloma: baltutėlė staltiesė, sidabriniai ar krištolo, porceliano indai, rankų darbo nėriniai, tautiniai ornamentai, įvairios lėlės, angelų skulptūrėlės, pasakų herojų atvaizdai.


Garsinis fonas turi būti triukšmingas, būtini, tiesiog privalomi šokiai. Jei jų nebus, gali kilti peštynės.

Gyvatės metai pasitinkami poroje, dažnai ji surandama šventės metu. Šventė dalijama į dvi dalis. Pirmoje - iškilmingas reginys, antra - chaotiškas ir laisvas bendravimas. Geras ženklas - šypsotis ir sulaukti komplimentų.

Atotrūkį nuo laiko dvasios liudys vienišos sutiktuvės ar politikavimas, kivirčai prie stalo.

Daugeliui žmonių žvaigždės atrodo tolimos ir šaltos. Bet, žinoma, ne Jums?

Man žvaigždės - lyg dangaus rašmenys, kuriuos mokausi šifruoti. Jų kalbą stengiuosi kuo geriau suprasti ir išversti tiems, kuriems tai įdomu. Astrologija man - nelyg kitoniška, aukštesnio lygio kalba. Maga prasiskverbti į Visatos paslaptis.

Keliaudama po Kinijos kalnus, gavau įdomų sapną. Kad turiu stebuklingus septynmylius batus. Jais apsiavusi kada panorėjusi pakylu ir laisvai sklandau padangėmis. Neapsakomas laisvos erdvės ir sparnų pojūtis. Aiškinu visiems, kad ir jie gali taip pat džiūgauti, skraidyti su batais aukštybėse. Bet niekas mano šūksnių negirdi: nepakeldami galvų nuo žemės, susirūpinę zuja žemiškuose rūpesčiuose. Taip ir yra. Žvaigždžių muzika neskamba ausyse, jei reikia sukti galvą, kuo pamaitinti rytoj vaikus ar kokia bus kitą mėnesį sąskaita už šildymą...

Jūs aktyviai bendraujate su besidominčiais astrologija savo svetainėje, tačiau viešumoje nesirodote. Kodėl?

Profesionaliam astrologui reikia laiko įsigilinti į nepažįstamą žvaigždėlapį, paanalizuoti. Pirmasis mano astrologinis krikštas viešuma įvyko Klaipėdoje prieš penkerius metus. Tada su vyru ketinome persikraustyti į uostamiestį, kuriame gyvenimo tempas smagesnis, daugiau plėtros ir aktyvaus gyvenimo galimybių nei uždarais klanais padalytoje sostinėje. Taigi klubo "666" pakviesta sėdėjau tamsiame kamputyje Žvejų rūmuose, prie scenos, su kompiuteriu ir atsakinėjau į astrologinius klausimus būriui smalsuolių. Tokio eksperimento nebekartočiau. Astrologija - tai ne žaidimai ir ne būrimo šou.

Bet ir ne mokslas?

Astrologija nėra ir nebus mokslas tradicine prasme. Žmogaus ir Visatos energetiniai ryšiai individualūs, kasdien kinta. Bendros formulės neišsilukštena.

Kas Jums įskiepijo tą polinkį į žvaigždes? Iš kokios šeimos esate kilusi?

Užaugau inteligentų šeimoje. Mama - literatė, vertėja, tėtis - chemikas inžinierius, brolis - archeologas. Mano giminėje - daug mokslininkų, ir aš - ne išimtis, tik balta varna drąsuolė, mat pasirinkau sunkiausią, anksčiau draustą pažinimo sritį, kuri ilgai dar bus nepripažinta arba profanuojama čigonaujančių būrėjų ir likimo programuotojų.

Baigėte filologijos studijas Maskvos M. Lomonosovo universitete. Kokie gyvenimo įvykiai lėmė, kad pasukote tyrinėti nežinomybės?

Atsigręžusi atgal, įtariu, jog tai buvo nulemta iš aukščiau. Pirmą savarankiškai numegztą liemenę paauglystėje išmarginau Zodiako ženklų simboliais. Keistas pasirinkimas, juolab kad tuomet nebuvau net girdėjusi apie astrologiją.

Prieš 12 metų susidūriau su neįveikiamomis kliūtimis leidinių redaktorės, žurnalistės karjeroje. Buvo akivaizdu, kad leidėjai, su kuriais išsiskyrė vertybės, neleis toliau reikštis pasirinktoje srityje. Nesu kariūnė, neeikvoju kūrybinės energijos konkurencijai. Patinka lūžiai, nežinomybės trauka, kai šoki į gyvenimo bangas ir lauki, kurlink srovė išneš, kur panaudosi turimus gebėjimus ir žinias. Tuomet rinkausi - ar internetiniai projektai, susiję su meno socializacija, ar darbas su sunkiai auklėjamais paaugliais. Mečiau burtus: ką nurodys Ispanijos žemė, ta kryptim ir tobulėsiu.

Tikite mistika?

Mistiniai ženklai - teisingos pasąmonės nuorodos. Gyvenvietėje, kur su šeima ilsėjomės tą kryžkelės vasarą, gatvės buvo pavadintos planetų vardais. Žvaigždės mane pasirinko.

Koks Jūsų Zodiako ženklas?

Esu gimusi su Vėžio ženklu. Beje, Lietuva kaip etnosas, kaip geovieta astrologiškai irgi apibrėžiama Vėžio archetipu.

Kuo Vėžys išskirtinis?

Jam būdingi jautrumas, sentimentalumas,įgimtas psichologizmas, atsigręžimas į istorinę praeitį, poreikis ginti amžinąsias vertybes. Gimusieji su Vėžio ženklu labai išsiskiria dėl Mėnulio padėties gimimo akimirką. Mėnulis Liūte teikia kūrybingumo ir dosnumo, noro dalytis viskuo, ką turi geriausio. Lygiai taip ir Avino ženklo žmonės smarkiai skiriasi pagal Marso padėtį, Ožiaragiai - pagal Saturno padėtį gimimo metu.

Kodėl to paties ženklo atstovai kartais būna visiškai skirtingi?

Gimimo žvaigždės - tik kertinė holograma, žmogaus energetinė struktūra, ji nenusako visų jo gyvenimo spalvų ir krypčių.

Kaip ir kur kaupiate žinias?

Bazines žinias davė Maskvos klasikinės astrologijos mokykla, pripažinimą - Latvijos astrologai. Daugiausiai davė kasdienė praktika, atsakant į lankytojų klausimus svetainėje, ir klaidų analizė. Klasikiniai astrologijos vadovėliai labiau tinka steriliems robotams, kurie gyvena vakuume. Kiekvienas kontaktas - vis nauji energijos mainai, naujos žmogaus galimybės, charakterio kaita.

Ką žmonės dabar labiausiai nori sužinoti?

Dabartiniai žmonių poreikiai mane nukreipė į astrogeografiją. Tyrinėju žmogaus sąmonės kitimą po skirtingomis padangėmis. Norisi jiems padėti rasti tą "parankesnę" padangę, paaiškinti, kaip naujoje vietoje neskausmingai adaptuotis.

O dailė Jums - laisvalaikio aistra ar gamtos duotas poreikis?

Gamta - cikliška, reaguoja į Saulės ir Mėnulio judėjimą. Panašiai elgesį veikia ir Saulės sistemos planetų ciklai. Venera veikia jausmų biochemiją, Merkurijus - minčių eigą, Marsas - ryžtą ir fizinį aktyvumą. Užauginusi vaikus, sugrįžtu prie jaunystės svajonių apie menotyrą. Nuolat mokausi gamtos pažinimo iš pačios gamtos, nes trūksta žinių apie augaliją, paukščius; apsivertusi žinynais, studijuoju paukščių anatomiją, to reikės dailei. Nusistačiau kontrolinį laiką - 2 metai. Jei per 2 metus nepasieksiu rimtesnių rezultatų liedama akvarelę, ji teliks laisvalaikio aistra.

Esate humanitarė, tapanti paveikslus, daug laiko skirianti astrologijai, atsidavusi šeimai. Kas iš to, ko jau išmokote gyvenime, Jums atrodo svarbiausia?

Pats gyvenimas. Sąlyčiai su kitais, nepaliaujamas tikrovės pažinimas ir yra didžioji mokykla. Kurti bendrą prasmingą šeimos būtį tenka mokytis kasdien. Šeimą laikau kertine vertybe. Iš protėvių mokausi, kaip išorinio spaudimo sąlygomis išlikti savimi, neprarasti tapatybės, neleisti žeminti orumo. Išmokau vertinti, branginti akimirkos grožį. Kolekcionuoju atmintyje įstabius kraštovaizdžius, alkavietes. Vaikydavausi įdomybių egzotinėse kelionėse, nežinodama, kad gražiausi vaizdai atsiveria nuo lietuviškų piliakalnių. Auksinė tiesa: "Viskas, ko labiausiai reikia, visada yra šalia, čia pat."

Astrologės Saulės Jonaitytės horoskopas 2013 m. (iki liepos mėn.)

Palankios aplinkybės darbe: Ožiaragiui, Avinui, Taurui, Mergelei, Skorpionui, Žuvims.

Palankios aplinkybės keisti darbą (profesiją): Svarstyklėms, Dvyniams, Vandeniui.

Palankios aplinkybės siekti asmeninių tikslų: Mergelei, Taurui, Vėžiui, Liūtui, Skorpionui, Ožiaragiui.

Vadovai šiuo laikotarpiu kaip niekad linkę į mistiką, pasiduoda psichomanipuliacijoms, metasi į įvairius tikėjimus ir religijas, skaito psichologijos knygas arba daug geria (nebūtinai alaus, gali - ir vaistų), yra kažko apsėsti arba atsiriboję nuo darbuotojų.


AVINAS
Avino apsukrumas ir praeities įdirbis leis ne tik pasiekti geriausių rezultatų einant tiesiogines pareigas, bet ir išsiveržti į lyderius. Galimas naujų vadovų palankumas, paaukštinimas, itin perspektyvūs naujų organizacijų pasiūlymai.
Taikykite naujausias technologijas, remkitės kolegomis, sekite lyderių pėdomis.
Sėkmę gali skandinti pasenusiais orientyrais tikintys dalykiniai partneriai, gniuždanti terpė, ligos, priklausomybės, depresija.
Sėkmės ženklai: Ožiaragis ir Liūtas.
Destruktyvi įtaka: Liūtas, Avinas.

TAURAS
Greita sėkmė darbe - per užsienio ryšius, plėtrą naujuose regionuose, dalyvavimą konkursuose, turimą išsilavinimą.
Sėkmę skandins klaidinančios draugų vilionės, dalyvavimas neaiškiose draugijose, politikoje - ši kryptis išsiplėtos tik nuo vasaros.
2012-2013 m. - tinkamas laikas keisti profesiją į laisvesnę, perspektyvesnę.
Sėkmės ženklai: Šaulys, Liūtas.
Destruktyvi įtaka: Vėžys, Liūtas.

DVYNIAI
Greita sėkmė darbe per reformas, pertvarkas, kitų potencialo ir lėšų įtraukimą į esamą veiklą. Didelė rizika prarasti postą, reputaciją. Tinka pradėti nuo nulio, pradėti savo verslą, susikurti patiems darbo vietą. startuoti su šeimos verslu, įsikurti geresnėje vietoje, keisti šalį.
Palanku grįžti prie profesijų, apie kurias svajojote vaikystėje, prie ištakų arba šiuos metus dovanoti šeimai.
Sėkmės ženklai: Skorpionas, Vėžys.
Destruktyvi įtaka: Tauras, Vandenis.

VĖŽYS
Tinkamas metas savo veiklą išskleisti plačiau. Suintensyvės bendravimas su vadovais, gausite daug patarimų, kaip gerinti savo pozicijas. Pasinaudoti jais trukdys principai, pasaulėžiūra, išsilavinimo spragos ar kelionės.Užnugario priešais gali tapti jūsų pačių pomėgiai ir pramogos.
Sėkmės ženklai: Svarstyklės, Dvyniai.
Destruktyvi įtaka: Tauras, Ožiaragis.

LIŪTAS
Greitą sėkmę lems darbo metodų ir priemonių atnaujinimas, draugiški ryšiai su kolegomis, investicijos į sveikatą, sportas.
Nuo rudens kolektyve vyksta slapta kone politinė kova dėl lyderystės, ir ja galite strategiškai pasinaudoti įtvirdindami sąžiningesnes taisykles. Visus planus ir programas būtina apsaugoti nuo konkurentų, derinti patikimų bendraminčių grupėse.
Įsidarbinti greičiau seksis per agentūras, per tarnybinius ryšius, Darbo biržą.
Sėkmės ženklai: Mergelė, Tauras.
Destruktyvi įtaka: Avinas, Šaulys.

MERGELĖ
Tai greitos profesinės sėkmės laikotarpis. Mergelėms teks pačioms imtis vadybos, perimti (arba ne) vadovaujamas pareigas. Greitą plėtrą darbe lems išradinga reklama, kūrybingos akcijos, gerbėjų platinamos geros žinios, geras poilsis, asmeninis žavesys. Panašu, jog dirbsite itin kūrybiškai. Įkvėpimas, šypsena, gera nuotaika duos momentinių rezultatų.
Sėkmės ženklai: Dvyniai, Avinas.
Destruktyvi įtaka: Žuvys, Skorpionas.

SVARSTYKLĖS
Baigiasi tam tikras ilgas ciklas ir tuo pat metu gimsta naujos ilgalaikės veiklos sumanymai. Tokiu periodu geriausiai sekasi dirbti namie, emociškai artimoje aplinkoje. Tinkamas laikas pasirūpinti darbo vietos atnaujinimu, pradėti savo verslą. Svarstyklės - pirmosios kandidatės prarasti etatinį darbą. Svarstyklėms vadovams šiuo metu tenka nuolaidžiauti, dirbti už kitus, laikytis šešėlyje.
Tinkamas laikas palikti vegetuojančią, neperspektyvią organizaciją.
Sėkmės ženklai: Vėžys, Žuvys.
Destruktyvi įtaka: Svarstyklės, Vandenis.

SKORPIONAS
Greitą sėkmę jūsų veikloje lems iškalba, mobilumas, nauji kontaktai, intensyvesnė dienotvarkė, išradingesnė rinkodara, mokslai, žinios, nauji įgūdžiai. Seksis komercinė, pedagoginė, intelektualinė veikla.
Sėkmės ženklai: Dvyniai, Vandenis.
Destruktyvi įtaka: Ožiaragis, Mergelė.

ŠAULYS
Karjeros piko metai. Greitą sėkmę lems aktyvi saviraiška, godumas, asmeniniai norai ir nuostatos, kuriomis užkrėsite ir kolegas. Veikla bus tiesiogiai susieta su užmokesčio augimu. Kuo daugiau padarysite asmeniškai, tuo daugiau gausite. Kuo labiau trūks lėšų - tuo sėkmingiau dirbsite. Seksis pardavimai, veikla, susijusi su finansais, ekonomika, bankais, gamyba, maistu.
Sėkmės ženklai: Tauras, Ožiaragis.
Destruktyvi įtaka: Šaulys, Liūtas.

OŽIARAGIS
Greitą sėkmę tiesioginiame darbe lems kolegų nesėkmės ir klaidos arba jų išėjimas iš darbo. Tai naujo ciklo pradžia, kai iš netikėtų šaltinių gaunami nauji pasiūlymai. Laukia pripažinimas ir galimybių plėtra toli nuo namų, per užsieniečius.
Organizacijoje, kurioj dirbate, bus finansinių sunkumų, mažės uždarbis. Greitą veiklos plėtrą gesins pasenusios žinios, chaotiška rinkodara ar bendravimo trūkumai. Pavyzdžiui, jūs laukiate pasiūlymo iš kairės, tuo tarpu palankus vėjas pučia iš dešinės, o jūs nuo jo dengiatės ir praleidžiate progą greitai ir lengvai užsidirbti.
Sėkmės ženklai: Avinas, Šaulys.
Destruktyvi įtaka: Vėžys, Skorpionas.

VANDENIS
Tinkamas laikas palikti neįdomią veiklą, pailsėti nuo darbų, susitelkti į vaikus, meilę ir gyvenimo malonumus.
Tinkamas laikas keisti profesiją, šlietis prie reformatorių. Seksis verslai, investicinė veikla. Galimi gyvenimo pokyčiai dėl meilės, dėl vaikų, dėl akimirkos grožio.
Sėkmės ženklai: Žuvys, Skorpionas.
Destruktyvi įtaka: Dvyniai, Svarstyklės.

ŽUVYS
Greitą sėkmę tiesioginiame darbe lems įtakingų draugų patarimai ir rekomendacijos, nauji projektai ir programos, kolektyvinė ir grupinė veikla. Metai, kai veikla teikia pasitikėjimo ateitimi, pritraukia daug naujų draugų, atveda į bendromenes ir politiką. Profesines pergales skatins sutuoktinio patarimai, konkurentų sėkmė, išradingi viešieji ryšiai.
Sėkmės ženklai: Vandenis, Svarstyklės.
Destruktyvi įtaka: Tauras, Mergelė.

 

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder