Astrologai įspėja: 5 pavojingiausios 2021-ųjų sausio mėnesio dienos

Astrologai įspėja: 5 pavojingiausios 2021-ųjų sausio mėnesio dienos

Pavojingos dienos – toks laikas, kai reikia būti atsargiems. Astrologai apskaičiavo nepalankiausias sausio mėnesio dienas. Didžiąją dalį pavojų metų pradžioje nulems Merkurijaus padėtis. Jeigu būsite atsargūs, daugumos problemų pavyks išvengti.

Sausio 5 diena – Merkurijaus susijungimas su Plutonu

Ši diena kels pavojų meilės ir bendravimo sferose. Plutonas ir Merkurijus veikia žmonių komunikacinius sugebėjimus. Sausio 5 dieną atsiskleis visas blogis, kurį gali atnešti šios planetos: nuoskaudos be priežasties, rimti barniai, konfliktai šeimose.

Visiems, kuriems tą dieną teks daug bendrauti darbe, reikės labai kruopščiai ir atsakingai parinkinėti žodžius. Stenkitės neįskaudinti pašnekovo ir užkirsti kelią visiems mėginimams manipuliuoti jumis, pasinaudojant dviprasmiškomis frazėmis ir miglotais išsireiškimais.

 

Nesėkminga diena © Pixabay.com

Sausio 6 diena – Marsas pereina į Jaučio ženklą

Marsas – labai stipri planeta, kupina agresijos ir negatyvo, ypač kai atsiduria Jaučio ženkle. Perėjimas įvyks labai greitai. Tuo metu besiilsinčius žmones apniks neigiamos mintys apie darbą, rūpesčius ir problemas. Aplinkiniai atrodys užsispyrę ir nenuolaidūs.

 

Nesėkminga diena © Pixabay.com

Sausio 10 ir 11 dienos – Merkurijus susilieja su Saturnu ir Jupiteriu

Sausio 10 dieną Merkurijus susijungs su Saturnu, o 11 – su Jupiteriu. Tai bus labai neigiamas aspektas, todėl tos dvi dienos bus pavojingiausios žmonėms 2021-ųjų metų pradžioje. Tada geriau nerizikuoti, nepradėti jokių naujų darbų. Nesudarinėti svarbių sutarčių, nepirkti stambių pirkinių.

 

Astrologija © Pixabay.com

Sausio 30 diena – retrogradinio Merkurijaus pradžia

Tai bus labai nepalanki diena – chaoso ir nesusipratimų metas. Įvykiai glumins ir vers stebėtis, kaip apskritai tas galėjo atsitikti. Gresia planų žlugimas, bendravimo nesėkmės ir romantiškų santykių nesėkmės. Patartina paskutinį sausio mėnesio savaitgalį stengtis neišeiti iš namų. Bet kokios kelionės ir naujos pažintys sukels daug problemų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder