Arnoldas Švarcnegeris neplanuoja išeiti į pensiją

Arnoldas Švarcnegeris neplanuoja išeiti į pensiją

Buvęs Kalifornijos gubernatorius kovinių filmų žvaigždė Arnoldas Švarcnegeris (Arnold Schwarzenegger) prisipažįsta neturintis planų išeiti į pensiją. Pasak 65-erių aktoriaus, filmuodamasis jis jaučiasi puikiai, todėl neturi minčių atsisakyti mėgiamo darbo.

"Aš laimingiausias kai dirbu. Tarkim, pamiegojęs šešias valandas, pabundu jausdamas kaltę, kad tiek laiko gulėjau lovoje. Patikėkit, senti - visai nereiškia tapti prastesniu, - sako garsus aktorius ir politikas. - Žodžio "pensija" mano žodyne nėra. Kas pasakė, kad negalima vaidinti sulaukus aštuoniasdešimties ar devyniasdešimties?"

A. Švarcnegeris, į Jungtines Valstijas iš gimtosios Austrijos persikraustęs 1968-aisiais, būdamas 21-erių kultūristas, iki šiol JAV laiko galimybių šalimi. "Myliu savo gyvenimą Amerikoje. Daugybė Europos šalių tapo kaip Amerika. Gyvenimo lygis Europoje dabar daug aukštesnis nei anksčiau - visi turi naujausius televizorius, automobilius, gali mėgautis atostogomis. Kai aš augau, mes viso šito neturėjome. Norėjau gyventi Amerikoje, nes čia buvo pagrindinis veiksmas, pinigai, dangoraižiai. Amerika buvo nugalėtoja. Dabar daugelis europiečių yra nugalėtojai. Nors yra daug dalykų, kuriuos valstijos turi įveikti, Amerika vis dar yra pirma pasaulyje. Galimybių šalis", - sako A.Švarcnegeris.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder