Ar patikėsit? Kažkada jie buvo pora

Ar patikėsit? Kažkada jie buvo pora

Šiandien labai sunku patikėti, kad šios garsenybės kadaise susitikinėjo! Kai kurios keistokos praėjusių dešimtmečių poros ne vieną gali tikrai nustebinti.

Kameron Dias (Cameron Diaz) ir Džaredas Letas (Jared Leto)

"Čarlio angelų" žvaigždė ir grupės "30 Seconds To Mars" lyderis kartu buvo net ketverius metus - nuo 1999 iki 2003-iųjų. Sklido gandai, kad jie susižadėjo, bet vestuvės taip ir neįvyko.

Tomas Kruzas (Tom Cruise) ir Šer (Cher)

Aktorius ir skandalingoji dainininkė buvo užmezgę intrigėlę, kai T.Kruzas dar nebuvo sulaukęs tokios šlovės. Šer tada buvo 39-eri, Tomui - vos 23-eji. Dainininkė kraustėsi iš proto dėl jauno draugo, bet jiems buvo sunku susitikinėti, nes nesutapo darbo grafikai, taigi abu pasuko skirtingais keliais. Pagal kitą versiją, T.Kruzas metė Šer, nes sutiko aktorę Mimi Rodžers (Mimi Rogers), savo būsimąją pirmąją žmoną.

Rajenas Goslingas (Ryan Gosling) ir Sandra Bulok (Sandra Bullock)

Sakykime tiesiai: Sandra ir Rajenas, kuris už ją jaunesnis 16 metų, kartu atrodė, švelniai tariant, šiaip sau. Tiesa, keista pora susitikinėjo neilgai, vos apie metus (kol R.Goslingas dar nebuvo įgijęs jaunučių gerbėjų armijos). Pasak gandų, išsiskyrimo priežastis buvo įsimylėjėlių amžiaus skirtumas.

Lenis Kravicas (Lenny Kravitz) ir Nikolė Kidman (Nicole Kidman)

Labiau nederančių žmonių, regis, sunku būtų ir rasti. Vis dėlto subtili aktorė ir pašėlęs roko atlikėjas išties porą metų praleido vienas kito glėbyje. Jie užmezgė santykius 2003 m., kai Nikolė truputį atsigavo po sunkių skyrybų su Tomu Kruzu. Pasakojama, kad N.Kidman vėliau prisipažino, jog tiek vakarėlių, kaip romano su L.Kravicu laikais, ji per visą gyvenimą dar nebuvo lankiusi.

Sofija Vergara (Sofia Vergara) ir Enrikė Iglesijas (Enrique Iglesias)

Gražuolis ispanas taip seniai susitikinėja su tenisininke Ana Kurnikova, kad atrodo, jog jie kartu buvo visada. Suprantama, yra ne taip. Pavyzdžiui, iki pažinties su Ana dainininko širdies dama kurį laiką buvo laikoma būsimoji serialo "Amerikietiška šeimynėlė" žvaigždė Sofija Vergara. Tada seksualioji kolumbietė buvo vadinama ne kitaip kaip "Iglesijo mergina" - ji buvo tik pradėjusi užkariauti Ameriką.

Geris Oldmenas (Gary Oldman) ir Uma Turman (Uma Thurman)

Mylima Kventino Tarantino (Quentin Tarantino) aktorė buvo antroji Gerio Oldmeno žmona. Santuoka truko tik dvejus metus, nuo 1990 iki 1992-ųjų. Per vestuves Umai buvo vos 20, o Geriui - 32 metai. Aktoriai susipažino filmuojant "Nuolankumo būseną".

Alas Pačinas (Al Pacino) ir Dajana Kyton (Diane Keaton)

D.Kyton įsimylėjo pagrindinį 8-ojo dešimtmečio sekso simbolį filmuojant "Krikštatėvį". Kaip prisipažino pati aktorė, tolesnius 20 metų ji "pamažu vis labiau neteko vyro, kuris jai išties niekada ir nepriklausė". "Mūsų romanas daugeliu atžvilgių buvo tiesiog nuostabus, bet ar Alas buvo viso mano gyvenimo meilė? Manau, ne. Jis buvo to mano gyvenimo laikotarpio meilė. Dabar mes su Alu visiškai nesusitinkame", - sakė aktorė interviu "The Telegraph".

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder