Ar nuo vardo priklauso, kaip dažnai patenkate į avarijas?

Ar nuo vardo priklauso, kaip dažnai patenkate į avarijas?

Statistikos tyrimai neretai apibendrinami labai netikėtomis išvadomis. Rusijoje veikianti draudimo kompanija „Alfastrakhovanie“ patikrino turimus eismo įvykių duomenis ir nustatė, kad vairuotojai, kurių vardai yra Daniilas arba Karina dažniau nei kiti sukelia avarijas. 

Net 17,7 proc. su minėta bendrove privalomojo civilinės atsakomybės sutartis pasirašiusių Daniilų buvo pripažinti avarijų kaltininkais, skelbia autonews.ru

Į didžiausių nelaimėlių penketuką taip pat patenka Davidai (15,4 proc.), Karenai (15,2 proc.), Armenai (15 proc.) ir Nikitos (12,9 proc.).

Tarp moterų išsiskyrė klientės Karinos, iš kurių 13 proc. tapo eismo įvykių kaltininkėmis. Į juodąjį sąrašą taip pat pateko Andželinos (12,8 proc.), Valerijos (12,1 proc.), Darios (11,5 proc.) ir Kristinos (11,4 proc.).

„Dažniausiai avarijų kaltininkais tampa jauni vairuotojui, kurių amžius – nuo 18 iki 19 metų. Jie patenka į didžiausios rizikos grupę, todėl neatsitiktinai už draudimą moka daugiausiai.

Remiantis statistika, nuo 20 metų tikimybė patekti į eismo įvykį sumažėja du, o nuo 40 metų – net keturis kartus“, – kalbėjo „Alfastrakhovanie“ tarifų nustatymo ir paslaugų skaitmenizavimo skyriaus vadovas Ivanas Gorlovas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder