Ant šokių parketo žengia Evelina Sašenko

Ant šokių parketo žengia Evelina Sašenko

Projekto "Šok su manimi" poros daro vis didesnę pažangą šokių aikštelėje, o žiūrovams vis sunkiau atsisveikinti su savo favoritais. Praėjusio šeštadienio laida buvo lemtinga "Mis Lietuva 1996" titulo savininkei Daivai Anužytei-Kasiulaitienei ir jos partneriui, profesionaliam šokėjui Artūrui Kryžiui.

Pirmąją vietą iškovojo aktorė Dalia Michelevičiūtė ir šokėjas Olegas Koliakinas, įveikę publikos favoritus – aktorių Dominyką Vaitiekūną ir Justiną Žemaitytę. Šie liko antri.

Šį šeštadienį ant parketo pirmą kartą žengs dainininkė, "Eurovizijos" žvaigždė Evelina Sašenko ir jos partneris Rolandas Beržinis.

Komisijos narių gretose žiūrovai išvys operos solistę, griežtąją projekto "Chorų karai" komisijos narę – Kristiną Zmailaitę. Ji, sekdama praėjusio šeštadienio komisijos nario, verslininko Žilvino Grigaičio pavyzdžiu, priėmė iššūkį per savaitę paruošti šokį ir pademonstruoti jį ant "Šok su manimi" parketo!

Šokėjai žada nustebinti karščiu alsuojančios sambos karnavalu, o po konkursinių šokių programos jų laukia ypač sudėtinga egzamino užduotis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder