Akcijoje "Jamam" - ir "Vakarų ekspreso" pasiūlymai

Akcijoje "Jamam" - ir "Vakarų ekspreso" pasiūlymai

Jau šeštadienį Klaipėdos prekybos ir pramogų centre "Akropolis" vyks tradicinė didžiųjų nuolaidų akcija "Jamam". Pradžiuginti save gerokai pigesne prenumerata ar knyga pakvies ir "Vakarų ekspresas"

Dukart per metus - gegužės ir lapkričio mėnesiais - šalies "Akropoliuose" vykstančią išpardavimų dieną "Jamam" lankytojų gausa jau tapo įprastu reiškiniu. Tradiciškai nemenką pirkėjų būrį Klaipėdoje kasmet privilioja ir čia įsikūręs dienraščio "Vakarų ekspresas" Klientų aptarnavimo skyrius, negailintis savo klientams solidžių nuolaidų.

Šiemet akcijos "Jamam" metu "Vakarų ekspresas" kviečia įsigyti dienraščio prenumeratą 2013-iesiems už itin patrauklią kainą. Ji vietoje įprastų 192 litų kainuos vos 144. Tai - paskutinė proga įsigyti "Vakarų ekspreso" prenumeratą už mažesnę kainą.

Ši akcija - puiki galimybė ne tik ištikimiems, "Vakarų ekspresą" nuolat prenumeruojantiems klientams, bet ir tiems, kas nori nustebinti savo artimuosius ar draugus puikia ir naudinga dovana.

Be to, akcijos metu bus galima vos už 29 litus įsigyti didžiulį populiarumą pelniusios "Vakarų ekspreso" žurnalistės Gražinos Juodytės knygos "Klaipėdos akvarelės" trečiąją dalį. Įprasta knygos kaina - 49 litai.

Prenumeratą užsisakyti ar knygą "Klaipėdos akvarelės" įsigyti bus galima Klaipėdos prekybos ir pramogų centre "Akropolis" įsikūrusiame "Vakarų ekspreso" klientų aptarnavimo skyriuje (Vokiečių al., prie centrinio įėjimo). Tel. pasiteirauti - (846) 240 391.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder