AC/DC būgnininkas Filas Radas kaltinamas mėginimu organizuoti nužudymą

AC/DC būgnininkas Filas Radas kaltinamas mėginimu organizuoti nužudymą

Naujosios Zelandijos pareigūnai apkaltino australų roko grupės AC/DC būgnininką Filą Radą (Phil Rud) mėginimu organizuoti nužudymą. Tai ketvirtadienį pranešė "BBC News".

Ketvirtadienį muzikanto namuose Naujosios Zelandijos mieste Taurangoje buvo atlikta krata. 60 metų F. Radui taip pat bus pateikti kaltinimai grasinimu nužudyti ir narkotikų, tokių kaip metamfetaminas ir kanapės, laikymu.

"The Daily Mail" duomenimis, Naujosios Zelandijos policijos atstovai patvirtino muzikanto sulaikymo faktą. Vyras jau stojo prieš teismą. Buvęs grupės vadybininkas Maiklas Brauningas (Michael Browning) pareiškė, kad ši naujiena jį sukrėtė.

Grupės atstovai kol kas niekaip nekomentuoja šios informacijos.

F. Radas tapo AC/DC nariu 1975 metais. 1983 metais jis buvo išvytas iš grupės, bet 1994-aisiais grįžo į ją. 2003 metais jis kartu su kitais AC/DC nariais buvo priimtas į Rokenrolo šlovės salę. Pastaraisiais metais F. Radas gyveno Naujojoje Zelandijoje, ten jis nusipirko sraigtasparnių bendrovę. 2011 metais muzikantas Sidnėjuje atidarė restoraną "Phil's Place". 2014 metų rugpjūčio pabaigoje jis išleido solinį albumą "Head Job".

Rugsėjo pabaigoje dėl sveikatos būklės grupę paliko AC/DC gitaristas ir vienas iš jos įkūrėjų Malkolmas Jangas (Malcolm Young).

AC/DC 1973 metais Sidnėjuje įkūrė broliai Angusas (Angus) ir Malkolmas Jangai. Ji yra labiausiai išgarsėjusi roko grupė iš Australijos ir viena populiariausių pasaulyje. Per 40 gyvavimo metų kolektyvas pardavė daugiau kaip 200 milijonų savo albumų kopijų. 2010 metais grupė pelnė "Grammy" apdovanojimą už kompoziciją "War Machine".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder