9 požymiai, kad tapote brandžia asmenybe

9 požymiai, kad tapote brandžia asmenybe

Esate žmogus, kuris priima save visą, suvokia ir panaudoja savo talentus ir vidinę jėgą.

1. Jūs visada pasirengęs ištiesti pagalbos ranką tiems, kuriems jos reikia.

Kai matote žmones, kuriems reikia pagalbos, tai ilgai nesvarstote. Jūs visada pasirengęs paaukoti savo laiką ir energiją dėl to, kad pasielgtumėte teisingai (arba bent jau padaryti tai, ką laikote teisingu). Ir nors padėti kitiems ne visada lengva ar patogu, jūs vis tiek tai darote.

2.Jūs ieškote tikro, o ne laikino problemų sprendimo.

Jūs nesėdite ant sofos, laukdami, kada problemos sprendimas nukris nuo lubų ir kaukštelės jums per galvą. Jeigu turite problemą, jūs nedelsiant pradedate ieškoti jos sprendimo. Jūs esate ne iš tų žmonių, kurie pasyviai leidžia viskam vykti savaime, jeigu tas nuo jūsų nors kiek priklauso.

3 .Jūs pripažįstate savo klaidas.

Nors jūs kaip ir visi aplinkiniai taip pat darote klaidų, skirtingai nuo daugumos, jūs pripažįstate tas klaidas. Kai darote kažką ne taip, visada stengiatės ištaisyti tai, ką padarėte, ir atsiprašyti tų, kurie nukentėjo dėl jūsų veiksmų. Jūs paprasčiausiai negalite ramiai miegoti, jeigu manote, kad ant jūsų kažkas pyksta teisėtai.

4. Jūs esate nepaprastai geras žmogus.

Dėl artimųjų jūs pasirengę viskam – būtent viskam. Esate geras, rūpestingas žmogus, ir tai matyti iš pirmo žvilgsnio. Aplinkiniai žino, kad iš jūsų nereikia tikėtis jokių kiaulysčių.

5. Jūs sąžiningas ir verta pasitikėjimo žmogus.

 

Aplinkiniai visada žino, kad gali jums patikėti bet ką. Jie žino, kad jeigu jums patikės paslaptį, jūs neišplepėsite jos jokiomis aplinkybėmis. Jūs kaip tik esate iš tų žmonių, kurie sugeba nusinešti paslaptį su savimi į kapą.

6.J ūs visada padarysite savo darbą.

Jūs visada stengiatės dirbti maksimaliai efektyviai. Nemėgstate sėdėti sudėję rankų ir priklausote darbščių žmonių kategorijai.

7 .Jūs visada stengiatės matyti aplinkiniuose tik geriausius bruožus.

Nenorite koncentruoti dėmesio į neigiamus dalykus. Ir net jeigu kažkas anksčiau įskaudino jus, jūs vis tiek stengiatės pirmiausia pamatyti tą gerą, kuris jame yra. Aišku, jūs žinote, kaip sudeginti tiltus tarp jūsų su kitais žmonėmis, bet darote tai tik tuo atveju, kai iš tikrųjų nelieka kitos išeities.

8. Jūs branginate savo ir svetimą laiką.

Jūs puikiai žinote, kad laikas yra toks resursas, kurio mums visada trūksta. Jūs nemėgstate gaišinti aplinkinių, taip pat ir švaistyti savo laiko. Suvokiate, kad iššvaistyto laiko niekada nebesugrąžinsime.

9. Jūs visada pasirengę išklausyti.

Skirtingai nuo daugumos žmonių, jūs visada pasirengę išklausyti abi konflikto puses, kad ir kaip neatitiktų viešosios nuomonės viena iš jų. Užuot darę skubotas išvadas, jūs nusiteikę išklausyti ir norite, kad visi turėtų galimybę išsakyti savo nuomonę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder