6 milijonierių principai, kurie pakeis jūsų požiūrį į pinigus

6 milijonierių principai, kurie pakeis jūsų požiūrį į pinigus

Praturtėjimas yra kur kas labiau susijęs su mąstymo būdu, nei jūs manote. Grantas Cardone, išgyvenęs smukimą iki dugno ir iškilimą iki septynženklio uždarbio, mano, kad reikia tik laikytis kelių paprastų taisyklių ir pavyks pasiekti finansinį tikslą.

Pirmas dalykas, ką reikia padaryti, tai mintyse įsivaizduoti savo praturtėjimą ir kaip jūs jį pasiekiate. „Didžiausia daugumos žmonių klaida – manyti, kad tapti milijonieriumi yra neįmanoma. Pirmiausia reikia pagaliau pačiam nuspręsti, kad norite tapti milijonieriumi, multimilijonieriumi ar milijardieriumi.“

Kad būtų lengviau galvoti kaip milijonieriui, pasinaudokite patarimais, kuriuos davė sėkmingi ir turtingi žmonės, sukaupę savo turtą be niekieno pagalbos.

„Geriausia investicija, kurią galite padaryti, – tai jūs patys“, – Grantas Cardone.

Tokį patarimą jam davė motina. „Tai yra sandoris be pralaimėjimų,– pasakė ji Grantui. – Tai visada duos naudos. Niekas nesugebės atimti iš tavęs tavo žinių. Jos yra tik tavo“.

Stengdamasis sudurti galus su galais, 25 metų Cordone dirbo automobilių salone ir pasinaudojo motinos patarimu. „Nepaisant to, kad nekenčiau šito darbo, aš nusprendžiau atsiduoti jam visiškai ir pasiekti 100 procentų pardavimą“, – taip jis aprašė savo jaunystės darbą knygoje „Būk pamišęs arba būk nuoseklus“.

 

Pinigai © www.needpix.com

Pusryčiaudamas jis žiūrėjo mokomąsias pardavimų vaizdajuostes, pakeliui į darbą klausė įrašų apie asmeninį vystymąsi ir iš salono išeidavo paskutinis. Cordone gana greitai ėmė skinti savo pastangų vaisius. Jis perėjo nuo 3000 dolerių per mėnesį prie 6000 dolerių uždarbio. Ir būdamas 30-ies būsimasis verslininkas jau buvo užsidirbęs savo pirmąjį milijoną.

„Nepriklausomai nuo jūsų atlyginimo dydžio, veikiausiai jūs jau uždirbate pakankamai, kad taptumėte turtingu“, – Davidas Bachas.

„Dabartinis jūsų atlyginimas niekaip nenulemia to, koks turtingas jūs galite tapti ateityje“, – rašo milijonierius Davidas Bachas, savarankiškai užsidirbęs savo turtus, knygoje „Automatiškas milijonierius“. Jis tvirtina, kad viskas priklauso ne nuo to, kiek jūs uždirbate, o nuo to, kiek pinigų jums lieka.

Gera naujiena yra tai, kad jums nereikia uždirbti šešiaženklės sumos, kad pradėtumėte atidėlioti ir formuoti depozitus kartu su investicijomis. Kiekvienas žmogus gali surasti būdą, kaip teisingai valdyti savo lėšas. Bacho filosofijos esmė – pirmiausiai reikia sumokėti sau. Svarbiausia pradėti tą daryti kuo anksčiau, kad galėtumėte plačiai pasinaudoti savo būsimuoju kapitalu.

„Jūs galite gauti viską, ko trokštate“, – Steve Sieboldas.

„Jums nereikia pasirinkti geros šeimos arba turtų“, – sako Steve Sieboldas, knygos „Kaip galvoja turtingi žmonės“ autorius. Joje jis rašo: „Labiausiai paplitęs klaidingas įsitikinimas, būdingas vidutiniajai klasei, su kuriuo aš asmeniškai susidūriau... Tai klaidingas supratimas apie tai, kad reikia pasirinkti arba milžinišką, pasaulinę sėkmę, arba laimingą šeimyninį gyvenimą“.

Jūs tik pažvelkite į turtingiausių pasaulio žmonių penketuką. Visi jie yra laimingi tėvai. Įsitikinimas, kad turtai gaunami tik paaukojant šeimyninį gyvenimą, yra klaida. Taip mano Sieboldas. „Jeigu mylite savo šeimą, praturtėkite ir skirkite jai daugiau laiko“. Dar daugiau, tai suteiks jums galimybę nupirkti artimiesiems tai, ko jie negalėjo leisti sau anksčiau. Suraskite būdą efektyviau disponuoti savo laiku, kad galėtumėte skirti dėmesio ir šeimai, ir darbui.“

 

Pinigai © www.needpix.com

„Greitai praturtėti nėra paprasta“, – Warrenas Buffettas.

Auksinė investicijų taisyklė – galvoti apie ilgalaikę perspektyvą. Sėkmingiausi investitoriai, pavyzdžiui, Warrenas Buffettas, laikosi strategijos „pirk ir išlaikyk“.

„Pinigai iš investicijų uždirbami investuojant ir ilgai būnant gerų reikalingos kompanijos akcijų savininku, – dalijasi savo patirtimi Buffettas. – Jeigu pasirinkote teisingą investicijų objektą, tai po 10, 20 ar net 30 metų jums kaip ir įmonei seksis gerai.“

„Finansinei nepriklausomybei užtikrinti nėra nieko svarbesnio už tinkamą uždarbį. Būtent tokį, kokio trokštate patys“, – Grantas Sabatieras.

„Pirmas dalykas, kuris nulems jūsų būsimą uždarbio potencialą ir veikiausiai prives jus prie pirmojo milijono, yra tai, kiek pinigų jums moka šiandien“, – tvirtina Grantas Sabatieras, kuriam pavyko padidinti savo banko sąskaitos sumą nuo 2,26 dolerių iki 1 milijono vos per penkerius metus.

„Deja, jums tikriausiai moka mažiau, nei norėtumėte ir galėtumėte uždirbti.“

Nereikia paprasčiausiai sėdėti sudėjus rankų ir laukti, kol anksčiau ar vėliau jus pradžiugins priedu prie atlyginimo ar premija. Turite reikalauti to, ko nusipelnote. Žinoma, visa tai galima daryti įvairiais metodais, tarp kurių yra ir teisingų, ir neteisingų.

Sabatieras rekomenduoja palyginti savo patirtį, veiklos sferą ir dabartinį atlyginimą su naujausiais duomenimis iš kitų analogiškos šakos kompanijų. Taip galėsite suprasti, kaip aukštai stovite iš tikrųjų.

Po to perduokite tą informaciją savo viršininkui ir pabrėžkite, kokią naudą duodate įmonei. Prisiminkite, kad „už pasiteiravimą niekam į nosį neduodama“. „Dauguma žmonių bijo, kad jiems pasakys „Ne“, todėl ir toliau nevertina savęs ir savo paslaugų“, – aiškina Sabatieras.

„Daugumoje atvejų mūsų asmeninis kapitalas atspindi geriausių draugų lygį“, – Steve Sieboldas.

Žinoma, jūsų aplinka daro didelę įtaką tam, kaip jūs gyvenate. Jūsų pažįstami, Sieboldo nuomone, gali iš esmės pakeisti jūsų socialinę padėtį.

Savo knygoje „Kaip galvoja turtingi žmonės“ jis aiškina: „Sėkmingi žmonės paprastai sutinka su tuo, kad suvokimas yra užkrečiamas ir kas pažintis su žmonėmis, kurie yra gerokai sėkmingesni, gali praplėsti mūsų mąstyseną ir sparčiai padidinti pajamas. Mes tampame panašūs į žmones, su kuriais bendraujame, todėl nugalėtojus traukia nugalėtojai“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder