45 metų amerikietė laukiasi 20-ojo vaiko

45 metų amerikietė laukiasi 20-ojo vaiko

45 metų amerikietė Mišelė Dagar (Michelle Duggar) televizijos stoties "Today Show" laidoje paskelbė, kad laukiasi 20-ojo vaiko. Ji kartu su metais vyresniu savo sutuoktiniu Džimu Bobu (Jim Bob) jau augina 19 atžalų, praneša agentūra AFP.

"Mes esame tokie dėkingi. Mes niekada negalvojome, kad Dievas mums padovanos dar vieną vaiką. Visada yra vietos dar vienam", - kalbėjo M. Dagar, kuri dar kartą gimdys balandžio mėnesį.

Religinga daugiavaikė šeima iš Litl Roko Arkanzaso valstijoje dalyvauja TLC televizijos realybės šou "19 vaikų ir tai dar ne pabaiga". Šeima turi ir savo portalą, kuriame galima išvysti jos nuotraukų, paskaityti motinos Mišelės internetinį dienoraštį bei nusipirkti knygų, kurias parašė tėvai. Vaikų tėvas Džimas Bobas čia taip pat dalija patarimus kitiems tėvams.

19 vaikų - 10 berniukų ir 9 mergaičių - amžius yra nuo 23 mėnesių iki 23 metų. Tarp jų yra dvi dvynukų poros. Sutuoktiniai jau turi ir du vaikaičius.

Per prieš tai buvusį Mišelės nėštumą 2009-aisiais kilo didelių komplikacijų, kūdikis gimė trimis su puse mėnesio per anksti.

Tačiau naujas nėštumas moters nė kiek negąsdina. Ji teigia, kad jaučiasi gerai, nes 5-6 kartus per savaitę sportuoja ir sveikai maitinasi.

Mišelė atskleidė, kad ryžosi dar kartą pastoti, nes "nenorėjo sustoti ties nelyginiu skaičiumi".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder