4 Zodiako ženklai, kuriems vasario mėnesį reikia susirūpinti savo sveikata

4 Zodiako ženklai, kuriems vasario mėnesį reikia susirūpinti savo sveikata

Rūpintis sveikata reikia visiems ir visada, tačiau keturiems Zodiako ženklams astrologai pataria vasarį būti dėmesingiems sau kaip niekada, nes jiems grės didžiausias pavojus sunegaluoti.

AVINAS

(03 21–04 20)

Mėnesio pradžioje Avinas su jam būdinga energija puls spręsti visų klausimų, kurie bus įtraukti į jo darbotvarkę. Daug ką pavyks nuveikti, tačiau per didelė įtampa neigiamai atsilieps savijautai. Jeigu Avinas nesumažins apsukų, tai mėnesio pabaigoje gailėsis, kad nesaugojo sveikatos.

Negalavimai, jėgų netekimas, noro ką nors dirbti praradimas išves Aviną iš rikiuotės. Jam grės padidėjęs pavojus persišaldyti, patirti traumą, susižeisti. Kad to neatsitiktų, reikia rengtis šiltai, vartoti vitaminingus produktus ir saugotis nesusižeisti, nepargriūti ir nesusilaužyti galūnių.

 

JAUTIS

(04 21–05 20)

Vasario mėnesį Jaučiui svarbiausia rūpintis savo imunitetu. Kitaip jis rizikuoja susirgti infekcine liga, kuri smarkiai ir ilgam pakirstų jo sveikatą. Tiks visos įmanomos priemonės imuninei sistemai stiprinti: pasivaikščiojimai gryname ore, mankšta, subalansuota mityba.

Susirgus būtina kreiptis į gydytoją, nes savigyda nepadės. Be to, Jaučiui vasario mėnesį derėtų atsisakyti per didelio intelektualinio krūvio, kitaip jam teks kentėti galvos skausmus. Jeigu nepavyks išvengti protinio darbo, tai bent reikia skirstyti jį „porcijomis“ ir kaitalioti jas su poilsio pertraukėlėmis.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Paskutinį žiemos mėnesį Dvyniams patartina jautriai sekti savo savijautą. Silpnumas ir galvos svaigimas bus pretekstas kreiptis į gydytoją. Savarankiškai nustatinėti diagnozių ir skirti sau vaistų negalima. Geriau sužinoti specialisto nuomonę. Jeigu jis pasakys, kad nėra ko nerimauti, tai taip ir bus.

Vasario mėnesį astrologai primygtinai rekomenduoja Dvyniams laikytis sveiko gyvenimo būdo principų. Šį mėnesį lengvai seksis atsikratyti žalingų įpročių. Pats laikas mesti rūkyti ir apriboti cukraus vartojimą.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Vasario mėnesį Liūtui bus labai svarbu kreipti dėmesį į tai, ką jis valgo, atsisakyti greitojo maisto ir pusfabrikačių. Jeigu jis to nepadarys, tai neišvengs skrandžio ir žarnyno problemų ir svorio padidėjimo. Net tiems, kuriems niekada nereikėjo rūpintis dėl savo virškinamojo trakto, astrologai pataria kurį laiką vengti saldumynų ir egzotiškų patiekalų.

Paskutinį žiemos mėnesį Liūtui teks spręsti regėjimo klausimą. Jeigu jis pablogėjo, reikia kreiptis į akių gydytoją, kad parinktų akinius, o ne apsimetinėti, kad niekas nepasikeitė. Specialistas patars, ką reikia daryti, kad regėjimas pagerėtų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder