2020-ųjų metų horoskopas Vandeniui

2020-ųjų metų horoskopas Vandeniui

2020-aisiais metais Vandenių gyvenimo tempas bus lėtesnis nei įprasta: tai ir džiugins, ir šiek tiek liūdins. Metų pradžioje atrodys, kad nėra nė vienos srities, kurioje galėtumėte išreikšti save, tačiau antrajame 2020-ųjų metų ketvirtyje situacija pasikeis.

Turėsite progų prisiminti senus savo pomėgius ar išbandyti naują veiklą: laisvalaikis bus tikrai turiningas ir įdomus, todėl jausitės nuveikę kažką svarbaus. Darbinėje veikloje didelių pokyčių nenusimato: tikėtina, kad neteks keisti darbovietės ar pasvarstyti apie profesinės krypties keitimą.

Nors tvyraujanti ramybė leis šiek tiek atsipūsti ir pamiršti praėjusių metų įtampą, tačiau labai greitai pasigesite naujų iššūkių, kurių kasdienybėje pasitaikys ne taip ir daug.

Jei svajojate apie profesines permainas, teks palaukti antrosios metų pusės: šiuo laikotarpiu turėsite galimybę užmegzti naudingas pažintis bei pasižvalgyti darbo pasiūlymų.

Trečiąjį metų ketvirtį galite sulaukti gana gundančio pasiūlymo pradėti naują veiklą, tačiau reikėtų gerai pagalvoti, ar tai jums bus naudinga. Nereikėtų susigundyti pernelyg gerai skambančiais pasiūlymais, nes už gražių žodžių gali slypėti didelė klasta.

2020-aisiais metais reikėtų vengti pernelyg didelių finansinių įsipareigojimų, nes galite nė nepajusti, kaip įbrisite į skolas.

Verslininkams ir investuotojams bus palankesnė 2020-ųjų metų pabaiga, kuomet disponavimas pinigais bus ne toks rizikingas. Jei tektų pasirašyti svarbias sutartis, vertėtų būti pakankamai atidiems, ir vengti pernelyg skubotų sprendimų.

Žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti savo sveikatai ir bendrai savijautai:

2020-ieji metai bus palankūs žalingų įpročių atsikratymui, mitybos įpročių koregavimui bei aktyvaus laisvalaikio propagavimui.

Nors gali kilti pagundų teisintis, kad sportui stinga jėgų, tačiau pakoregavę savo įpročius ir pasitelkę valią galėsite pasiekti tikrai puikių rezultatų.

Metai bus palankūs sportininkams, kurie siekia pagerinti asmeninius rezultatus: energijos ir ištvermės tikrai netrūks, todėl savo laisvą laiką galėsite skirti treniruotėms.

Jei planuosite kelionę, tam bus palankiausias trečiasis metų ketvirtis: iki tol net ir kruopščiai parengti planai gali sugriūti dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių, o tai tikrai liūdins.

Trečiasis metų ketvirtis taip pat bus palankus susitikimams su seniai matytais draugais ar giminaičiais: didelė tikimybė, kad atnaujinti ryšiai nenutrūks metų metus.

Metų pabaigoje tikėtina finansinės situacijos pagerėjimas, tačiau greitai įgauti pinigai gali būti greitai prarandami, todėl vertėtų gerai pasvarstyti, kaip juos protingai išleisti.

Šiuo laikotarpiu taip pat reikėtų pasisaugoti vagišių, kuriuos gali sudominti jūsų transporto priemonė ar prabangiai atrodantys daiktai.

Įžymūs Vandeniai

Šlovę patyrusių Vandenių yra daugiau negu kitų ženklų atstovų. Įžymus menininkas, gimęs Vandenio periode, buvo Mocartas. Jo muzika didinga. Kompozitorius pradėjo kurti dar vaikystėje ir grojo karališkoms Europos šeimoms.

Jo gyvenimas tapo tema dviems Brodvėjaus spektakliams, filmui ir nesuskaičiuojamai galybei biografijų. Ištyrę jo muziką, psichologai nustatė, kad ji gali padidinti kūdikių intelekto lygį „Mocarto poveikis” – taip vadinasi knyga, kurioje aprašomi šie tyrimai. Šio kompozitoriaus įrašai, biografija ar mieli laiškai šeimai, rašyti kelionės po Europą metu, yra nuostabios ir įkvepiančios dovanos.

Pirmasis muzikantas, pritaikęs klasikinę muziką gitarai, buvo Andresas Segovia. Jis perrašė Bacho muziką gitarai ir taip atskleidė naują gitaros muzikos krypį. Vienas garsiausių tenorų Plačido Domingo yra Vandenis.

Jis žymus ne tik savo neįtikėtinu balsu, bet ir darbu organizacijose, kurių tikslas padėti asocialių šeimų vaikams. Spalvingasis Elis Kuperis taip pat gimė po Vandenio ženklu. Ypatingai mano mėgiamas džiazo muzikantas Stenas Gecas.

Jo daina „Mergaitė iš Ipanemos” puikiai atspindi tą ramų seksualumą, kurį spinduliuoja Vandeniai. Repo muzikos gigantai Dr. Dre ir Snup Dogas – šio ženklo atstovai.

Pop muzikos atlikėjas Džastinas Timberleikas taip pat gimė šio ženklo periode. Esu įsitikinusi, kad tobulėjant technologijoms, Vandeniai išras dar ne vieną naują muzikinį instrumentą ar muzikos stilių. Kompaktiniai diskai ar dainų žodžių rinkinukas jiems būtų nuostabios dovanos.

Daug įžymių rašytojų yra Vandeniai. Čarlsas Dikensas gimė šio ženklo periode. Jo apsakymuose ir romanuose atsispindėjo socialinės problemos ir siaubinga darbininkų padėtis devynioliktojo amžiaus Londone.

Žiemos vakaras su romanu „Nykieji namai” arba apysaka „Mažoji Dorita” – tai ramus būdas Vandeniui atsipalaiduoti. Dikenso kūriniai panaudoti daugybei filmų ir miuziklų. Poetas lordas Baironas taip pat buvo Vandenis.

Ir vėl galime įžvelgti domėjimosi socialinėmis problemomis ir kūrybinių pomėgių derinį. Jis pagarsėjo ne tik savo eilėmis. Šis žmogus mirė kovodamas už Graikijos nepriklausomybę. Šiuolaikiniai rašytojai yra Džeimsas Džoisas ir Virdžinija Vulf. Džeimso Džoiso (XX a. pradžia) monumentaliame romane “Ulisas” plėtojama vidinio monologo, “sąmonės srauto” technika.

Jame gausu natūralizmo ir satyros, grotesko elementų. Šis romanas turėjo didelę įtaką XX a. modernistinei prozai. Virdžinija Vulf taip pat eksperimentavo su literatūriniais stiliais. Jos esė “Nuosavas kambarys” yra vienas ankstyvųjų kūrinių. Jis gina požiūrį, kad moteriai reikia laisvės – tik tada atsiskleis jos meniniai sugebėjimai. Vandenį sudomintų šių autorių knygos.

Daugelis šių autorių kūrinių buvo perkelti į filmus ir vaizdajuostes. Tai gera žinia nemėgstantiems skaityti šio ženklo atstovams.

Įdomu tai, kad kino ir šou versle du įžymūs režisieriai – D. V. Grifitas ir Sergejus Eizenšteinas taip pat buvo Vandeniai.

Jų šedevrai “Nacijos gimimas” ir “Potiomkino mūšis” buvo filmai, kuriuose išryškėjo socialinės ir revoliucinės tų laikų idėjos. Vandeniai dažniausiai kovoja už teisingus, protingus ir pagrįstus tikslus, kurie naudingi didžiajai žmonijos daliai.

Geras pavyzdys yra Polas Njumenas – aktorius, humanitaras ir filantropas. Jo susidomėjimas automobilių lenktynėmis atspindi nutrūktgalvišką šio ženklo prigimtį. Vandeniai gali būti beprotiškai drąsūs. Njumenas mokėsi lenktyniauti ir saugiai pabaigė savo antrąją karjerą.

Džekas Lemonas buvo vienas talentingiausių aktorių per paskutiniuosius penkiasdešimt metų. Jis vaidino ir komedijose, ir dramose bei laimėjo Akademijos Apdovanojimą už filmą “Išgelbėkite tigrą”. Šis filmas buvo kaltinamasis aktas amerikietiškam materializmui ir amoralumui.

Tikrai verta jį pamatyti. Kiti Vandenio ženklo aktoriai yra Alanas Alda ir Džyn Hekman. Vandenis Džonas Travolta yra ne tik aktorius, bet ir pilotas. Jis pilotuoja nuosavą lėktuvą. Skraidymas – vienas didžiausių jo gyvenimo džiaugsmų. Kaip jau minėjau anksčiau, Vandenis valdo keliones oru.

Šio ženklo aktorės yra labai savito stiliaus ir ekscentriškos. Vanesa Redgreiv yra viena žymiausių aktorių pasaulyje. Ji taip pat dalyvauja politikoje, o darbas su palestiniečiais sukėlė aktorei asmeninių problemų, bet ji savo tikslų neatsisakė. Kitas Vandenio individualumo pavyzdys yra Meja Ferou, įsivaikinusi daug vaikų. Kai kurie jų yra neįgalūs.

Abi šios moterys pasinaudojo savo šlove, kad padėtų daugybei žmonių. Jų biografijos yra labai įdomios. Individualių, neįprastų karjerų vingiai sužavės ne yieną. Dženifer Aniston iš “Draugų” yra Vandenis.

De Generes yra gerai žinoma po Vandenio ženklu gimusi aktorė, sukėlusi diskusijų bangą kaip pirmoji atvirai apie savo homoseksualumą prabilusi moteris. Juk Vandenis yra ieškotojas ir nustatytų normų laužytojas.

Tikriausiai geriausia žinoma šou versle asmenybė, gimusi Vandenio periode, yra aktorė, pokalbių laidos vedėja, leidėja, rašytoja ir humanitarė Opra Vinfri. Jos knygų klubas publikuoja knygas, kurios suteikia žmonėms teigiamų emocijų.

Opros žurnaluose daug įdomių straipsnių apie kelią į asmeninę laimę. Šios moters pokalbių laida nustatė standartus kitoms tokio pobūdžio laidoms. Ją nominavo Akademijos Apdovanojimui už vaidmenį filme “Violetinė spalva”. Opra Vinfri kilo iš vargšų kvartalo ir išgarsėjo.

Jos įnašas visuomenės gyvenimui labai reikšmingas. Šios moters sėkmės pagrindas yra svarbių idėjų populiarinimas ir mokėjimas jas pateikti daugeliui skirtingų žmonių.

Vandeniai: Dženifer Aniston, Džonas Travolta, Domingo Plačido, Opra Vinfri 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder