14-metis automobiliu įveikė 400 km, kad sutiktų savo internetinę meilę

14-metis automobiliu įveikė 400 km, kad sutiktų savo internetinę meilę

Vienas 14-metis Portugalijoje automobiliu įveikė 400 km atstumą, kad susitiktų su savo internetine meile. Paėmęs motinos automobilį ir tėvo EC kortelę, jis pirmadienį iš savo kaimo šalies šiaurėje leidosi į kelionę.

Policija galiausiai aptiko Mario (Mario) trečiadienį prie vienos mokyklos Lisabonos priemiestyje Seiksale, rašo laikraštis "Diario de Noticias". Berniukas buvo rastas gana greitai, nes savo kambaryje paliko keletą nuorodų, atskleidė policijos atstovas.

"Myliu tave, mažyte", - buvo parašyta ant Seiksalo žemėlapio, kuris buvo rastas ant lovos. "Kad berniukai ar mergaitės dėl meilės pabėga iš tėvų namų, yra santykinai dažnas dalykas, bet tai dažniausiai daroma dviračiu ar automobiliu. Tai, kas įvyko dabar, neįtikėtina", - sakė policijos pareigūnas.

Pradžioje prie mokyklos buvo rastas automobilis, o netrukus pastebėtas ir berniukas, lydimas internetinės meilės ir dar vienos mergaitės.

Mokytojos ir sunkvežimio vairuotojo sūnui dėl jauno amžiaus jokia bausmė negresia. "Tai interneto kaltė, kad vaikai išmoksta tokių dalykų", - piktinosi paauglio senelis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder