14-metė seseriai mokyklos išleistuvių šventei pasiuvo įspūdingą suknelę

14-metė seseriai mokyklos išleistuvių šventei pasiuvo įspūdingą suknelę

Mokyklą baigianti 18-metė Mikayla Lewis išleistuvių šventei norėjo pasipuošti gražiausia suknele, kokią tik jai pavyks rasti.

Mergina buvo pasiryžusi apžiūrėti visas parduotuves, net išnaršyti visą internetą. Laimei, to daryti jai nereikėjo, nes į pagalbą atskubėjo jaunesnė sesuo Courtney. Paauglė sukūrė tokį drabužį, kuris paliko įspūdį net Mikaylos partneriui.

14-metė Courtney lanko meno mokyklą ir ne vieną kartą savo vyresniajai seseriai užsiminė norinti jai kažką pasiūti. Tačiau, pasak jų mamos Crystal, Courtney prašymai nebuvo išgirsti.

„Courtney visada domėjosi menais. Pagrindinėje mokykloje ji lankė teatrą, ne kartą yra dariusi makiažą vietinės bažnyčios teatro trupei. Nuostabos nesukėlė ir tai, kad Courtney labai norėjo seseriai išleistuvėms pasiūti suknelę, – Yahoo.com sakė Crystal. – Iš pradžių šiek tiek jaudinausi dėl jos, mat Courtney neturėjo labai daug patirties siūti drabužius. Ji yra sukūrusi vos keletą pagalvių ir porą sijonų.“

Po ilgų įkalbinėjimų Mikayla sutiko priimti sesers pasiūlymą. Abi merginos pradėjo kūrybos procesą. Iš pradžių jos sugalvojo, kaip turi atrodyti drabužis, kokio jis bus ilgio, kokia medžiaga jam tiks labiausiai. Paauglei pristačius pirmuosius eskizus, mama ir sesuo suprato, kad jaunoji menininkė iš tiesų turi potencialą.

Susirinkusi visas reikalingas priemones, pagalbos Courtney paprašė nuosavą drabužių liniją turinčios pusseserės Syreetos. Ji jaunajai dizainerei davė keletą patarimų, bet prie paties drabužio piršto neprilietė. Pasak mamos, Courtney suknelę pasiuvo pati. „Aš palaikiau ją morališkai, vežiojau ten, kur jai reikia, ir sumokėjau už visas priemones“, – pridūrė Crystal.

Galutinis rezultatas nustebino ne tik jaunosios dizainerės šeimą. „Suknelė išėjo gražesnė, nei mes įsivaizdavome. Išleistuvių vakarą namuose buvo daug šeimos narių. Kai Mikayla nusileido laiptais pasipuošusi suknele, negalėjome nuslėpti susižavėjimo ir džiaugsmo. Kambarį užpildė šūksniai ir aplodismentai. Net Mikaylos partneris, su kuriuo ji kartu ėjo į šventę, buvo sužavėtas“, – pasakojo mama.

Courtney kūrinį internete pamačiusios merginos jau stoja į eilę pas jaunąją drabužių kūrėją. „Courtney ir toliau darys tai, kas jai patinka. Džiaugiuosi, kad ji rado mėgstamą užsiėmimą“, – užbaigė Crystal.


 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder