Statys naują sporto salę

Statys naują sporto salę

Klaipėdos savivaldybė rengiasi skelbti naujos sporto salės projektavimo konkursą. Vakar buvo aptartos konkurso sąlygos ir nuspręsta, kad salė turėtų būti multifunkcė, tinkanti ne tik daugeliui sporto šakų, bet ir renginiams organizuoti.

Planuojama, kad naujoji sporto salė bus statoma šiaurinėje miesto dalyje, ties Šviesos ir Kretingos gatvių sankryža esančioje teritorijoje.

Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas tikino, kad naujoji daugiafunkcė salė turėtų būti pritaikyta įvairioms sporto šakoms.

"Norime, kad toje salėje galėtų vykti krepšinio, tinklinio, rankinio, salės futbolo, badmintono bei gimnastikos treniruotės ir varžybos. Tai yra tos sporto šakos, kurios pas mus labiausiai propaguojamos ir daugiausiai yra sportuojančių vaikų. Taip pat ši salė galėtų būti naudojama ir įvairiems bendruomenių renginiams", - pasakojo direktorius.

Dabar yra ruošiamos konkurso sąlygos ir artimiausiu metu bus skelbiamas salės projektavimo konkursas.

"Norime, kad būtų galimybė prireikus salę padalinti į dvi mažesnes sales. Taigi skaičiuojama, kad salėje galėtų būti nuo 400 iki 800 sėdimų vietų žiūrovams", - planais dalijosi S. Budinas.

Įvertinus privalomų atlikti procedūrų terminus, preliminariai skaičiuojama, kad nauja salė Klaipėdoje galėtų atsirasti po kelerių metų.

"Jau ir dabar yra didžiulis tokios salės poreikis. Mes įvertiname ir tai, kad teks uždaryti prie "Klaipėdos naftos", Burių gatvėje, bei netoli piliavietės esančias sporto sales. Todėl ir norime, kad iki to laiko Klaipėdoje jau stovėtų nauja sporto salė", - sakė S. Budinas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder