Princai Čarlzas ir Viljamas skelbia kovą nelegaliai prekybai laukiniais žvėrimis

Princai Čarlzas ir Viljamas skelbia kovą nelegaliai prekybai laukiniais žvėrimis

Britų sosto įpėdinis princas Čarlzas (Charles) ir jo sūnus princas Viljamas (William) skelbia kovą nelegaliai prekybai laukiniais žvėrimis, praneša agentūra AFP.

Vaizdo įraše jie įspėja dėl "rimtos grėsmės" tokioms gyvūnų rūšims, kaip drambliai, raganosiai ir tigrai. Nelegali prekyba kelia grėsmę ne tik kai kurioms mylimiausioms žvėrių rūšims, bet ir "ekonominiam bei politiniam stabilumui" daugelyje pasaulio regionų, teigia princas Čarlzas.

Vyriausiasis jo sūnus Viljamas kreipiasi į savo kartos žmones, ragindamas stabdyti nelegalią prekybą laukiniais žvėrimis ir užtikrinti šių "nuostabių gyvūnų" bei jų biotopų išlikimą. "Nes jei mums nepavyks, bus per vėlu", - pabrėžia 31-erių princas, devynių minučių trukmės įraše sėdintis šalia tėvo.

Princas Čarlzas jau seniai žinomas kaip kovotojas už aplinkos ir klimato apsaugą. Viljamas pastaruoju metu dirba su gyvūnų apsaugos fondu "United for Wildlife".

Kitą savaitę Čarlzas ir Viljamas dalyvaus keliuose renginiuose, kuriuose bus kalbama apie gyvūnų rūšis, kurioms gresia išnykimas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder