Anonimas apskundė britų premjero rezidencijos katiną

Anonimas apskundė britų premjero rezidencijos katiną

Katė, vardu Larry, kurios uždavinys – išgaudyti Downing Street 10 gyvenančias žiurkes, pakliuvo į šmeižto kampaniją.

4 metų amžiaus raina katė – paskutinis paskirtas į tarnybą rezidencijoje darbuotojas, kuriam tenka kentėti nuo šmeižiančios anoniminės žinutės, praneša telegrah.co.uk.

Pranešime teigiama, kad naujasis vyriausybės žiurkių gaudytojas netinkamai vykdo savo pareigas spręsdamas Premjero Davido Camerono rezidencijos parazitų problemą.

Katinas susilaukė kaltinimų, kad visas 10 dienų nuo atvykimo iš gyvūnų prieglaudos į Downing Street 10 nieko neveikė, tik miegojo. Anot šaltinio, jis krustelėdavo tik praeinant darbuotojams. Larry kaltinamas ir palikęs plaukų ant Premjero kostiumo.

„Jis nerodė jokio susidomėjimo Downing Street šmirinėjančiomis pelėmis, – „The Independent“ pranešė šaltinis. – Akivaizdus žudymo instinkto trūkumas.“

Nepaisant pateiktų kaltinimų, vyriausiasis Downing Street atstovas spaudai gina katiną ir teigia, kad dar per anksti tikėtis pilnavertiško pareigų atlikimo.

Pasak atstovo, Larry dabar apsipranta su naujaisiais namais ir, kad nepabėgtų, nebus leidžiamas į kiemą, kur ir buvo pastebimos žiurkės, dar daugiau nei savaitę.

Vienas patarėjas teigė, kad katinas jau išreiškė norą judėti daugiau nei leidžia jam suteikti apartamentai.

„Larry labai populiarus tarp darbuotojų. Tai tiesa, kad pirmąsias dienas jis miegojo, tiesiog nauji namai – jam išbandymas“, – pridūrė Premjero rezidencijos darbuotojas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder