V.Sinkevičiaus dešimtukas nuskendo vandenyne

V.Sinkevičiaus dešimtukas nuskendo vandenyne

„Įvertinus visų eurokomisarų veiklą, Lietuvos atstovui Virginijui Sinkevičiui buvo parašytas devynetas. O kodėl ne dešimt? Pasirodo, dešimtuko jis negavo, nes nesusitvarko su vandenynais. Betgi ir priekabumas! Kaip vilniečiui, kuriam net iki jūros toloka, susitvarkyti su vandenynais?", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose.

Pažymius Europos Komisijos nariams surašė įtakingas Europos Sąjungos naujienų portalas politico.eu, nepagailėjęs gerų žodžių už aplinkosaugą, vandenynus ir žvejybą atsakingam lietuviui.

Portalas priminė, kad mūsų eurokomisaras pats jauniausias. Dar nėra buvę politiko, šiame poste sutikusio 30-metį. Be to, portalas pagyrė poną Sinkevičių, kad šis, nepaisydamas verslo spaudimo, pristatė ambicingus planus saugoti bioįvairovę ir permąstyti chemikalų naudojimą reglamentuojančius įstatymus.

Tai kur šuo pakastas, kodėl ne dešimtukas?

O todėl, teigia portalas, kad pono Sinkevičiaus darbai vandenynų srityje visai neįkvepia. Pažymių rašinėtojams iš politico.eu derėtų žinoti, kad ponas Sinkevičius augo Vilniuje. Čia, jei nori įkvėpti drėgmės, gali nebent prie Neries nueiti.

Net jūra toli, o vandenyną ponas Sinkevičius gal tik tapęs eurokomisaru ir pamatė.

Galėjo parašyti tą dešimtuką. Avansu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder