V.Pranckietis bijo politinio užkrato

V.Pranckietis bijo politinio užkrato

„Į Izraelį vyksiantis Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis neslepia, kad ten vengs susitikimo akis į akį su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. Kai paties kėdė nuolat kliba, turbūt baisu atsidurti šalia žmogaus, kuris savo šalyje politikus iš aukštų postų atleidinėja be jokių ceremonijų“, - „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Izraelyje ponui Viktorui teks pavaduoti prezidentą Gitaną Nausėdą ir dalyvauti Aušvico mirties stovyklos išvadavimo 75-ųjų metinių minėjime. Seimo pirmininkas sako esąs pasiryžęs šiai garbingai misijai, bet vienas dalykas jam neduoda ramybės - Izraelyje viešės ir Putinas.

„Prašiau, kad kaip nors būtų padaryta taip, kad artimoje aplinkoje būti nereikėtų“, - teigė ponas Viktoras. Iš kur gi tokia baimė? Juk, net ir atsidūrus artimoje aplinkoje, turbūt niekas nelieptų bučiuotis, plekšnoti Putino per petį ar žarstyti jam komplimentų. Susitiktų ir išsiskirtų. O visgi baisu...

Gali būti, kad Putinas ponui Viktorui ypač baisus dėl nesenų įvykių. Kaip žinoma, panorėjęs pakeisti Rusijos premjerą, Putinas vienu ypu tai ir padarė. O Lietuvoje valdantieji poną Viktorą vis atleidinėjo, vis balsavo, bet niekaip neišmetė iš Seimo pirmininko pareigų.

Tai gal ir kirba pasąmonėje mintelė, kaip būtų nemalonu pasigauti rusiškų politikos tradicijų bacilą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder