Vilniaus meras Remigijus Šimašius pagausins gelžgalių šeimynėlę

Vilniaus meras Remigijus Šimašius pagausins gelžgalių šeimynėlę

Vilniaus merui Remigijui Šimašiui taip patinka keistos skulptūros, kad garsiojo Neries vamzdžio jam neužteks. Planuojama, jog kažkurią miesto dalį „papuoš" surūdijęs garažas.

Ateityje Vilniaus „puošmenas" turbūt vertins ne menotyrininkai, o metalo supirkėjai - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elitos naujienose".

Ne taip jau seniai Vilniaus savivaldybė įdėjo nemažai pastangų, kad iškeltų nelegalius garažus. Kai kuriuose iš jų gyveno žmonės, bet tai sostinės valdžios nesugraudino.

Visgi ponas Šimašius nemėgsta tik tų garažų, kuriuose kažkas gyvena ar laiko mašinas. Jei surūdijęs sovietinis garažas paskelbiamas menu - visai kas kita.

Toks objektas dalyvauja projekte „Kuriu Vilnių" ir visai rimtai pretenduoja užgriozdinti kažkurią miesto vietą. Kol kas neaišku, kurią. Jei būtų aišku, šiuolaikinio meno nesuprantantys gyventojai turbūt pultų protestuoti.

Aišku, mero jų protestai nepaveiktų, nes ponas Šimašius mėgsta gelžgalius. Pavyzdžiui, kai kilo idėja nuversti Neries vamzdį, meras tam nepritarė ir „kūrinį" išsaugojo. Gal garažą reikėtų pastatyti būtent po vamzdžiu.

Visus panašius meno objektus reiktų sutelkti vienoje vietoje, kad, atėjus laikui, metalo supirkėjams nereikėtų važinėti po visą miestą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder