Viktoras Pranckietis grįžta į agronomo pareigas

Viktoras Pranckietis grįžta į agronomo pareigas

Seimo valdyba nutarė, kad balandį parlamentarai galės legaliai „mušti dinderį“, nes numatytos tik trys posėdžių dienos. Gal ir teisingai nutarė. Balandį žmonės tvarkosi aplinką, pradeda šį bei tą sodinti.

Viktoras Pranckietis neturės ką veikti Seimo pirmininko pareigose, bet galės prisiminti savo tikrąjį pašaukimą - agronomiją" , - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Dalis seimūnų pavasarį bus labai užsiėmę, nes jie svajoja tapti Europos Parlamento nariais ir ruošiasi rinkimams. Turbūt dėl jų pono Pranckiečio vadovaujama valdyba ir nutarė įjungti Seime atostogų režimą.

Trys posėdžių dienos per mėnesį - tokio grafiko pavydėtų bet kas. Nori - eini į darbą, nenori - neini. Kandidatai į Europos Parlamentą galės pasiraitoję rankovęs pulti į „makaronų kabinimo“ rinkėjams sūkurį, bet ką veiks pats ponas Pranckietis?

Jis rinkimuose nedalyvaus, nes „valstiečiai“ į sąrašą neįtraukė. Visa laimė, kad atostogų režimas įjungtas ne šaltuoju metų laiku. Gamta jau bunda, veikti yra ką, ypač margalapių aktinidijų specialistui ponui Pranckiečiui.

Pasibaigus balandžiui, jis gal apskritai nuspręs, kad į Seimą nėra ko grįžti, nes netrūksta prasmingesnių užsiėmimų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder