Tardytojas L.Kasčiūnas gaudo įtariamąjį D.Gaižauską

Tardytojas L.Kasčiūnas gaudo įtariamąjį D.Gaižauską

„Seimo nariai sunkiai randa būdų padėti kovoje su pandemija, bet su kažkuo kovoti jiems vis tiek reikia. Patogiausia, žinoma, kovoti tarpusavyje. Štai seimūnas Laurynas Kasčiūnas nutarė imtis tardytojo misijos ir žūtbūt paversti kaltinamuoju kolegą Dainių Gaižauską.“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Į tardytojo vaidmenį ponas Kasčiūnas įsijautė ne juokais. Iš pradžių klausimų buvo nedaug: ar ponas Gaižauskas laikėsi saviizoliacijos taisyklių, ar nepasinaudojo tarnybine padėtimi, kai buvo testuojamas dėl koronaviruso?

Ponas Gaižauskas pabandė atsakyti, bet klausimų dėl to tik padaugėjo.

Tai turėjo Gaižauskas kontaktą su sergančiu asmeniu ar neturėjo? Ką jis paskambinęs sakė operatoriui? Tai buvo simptomai ar nebuvo? Šiuos ir daug kitų klausimų pažėrė ponas Kasčiūnas, surengęs net specialią spaudos konferenciją. Matosi, kad seimūnas nusiteikęs išnarstyti kolegą po kaulelį, kaip patyręs detektyvas.

Kažin, gal būtų pravartu nusivesti įtariamąjį į nejaukią kamerą ir kartais pažlibinti jį ryškia šviesa? Būtų žanro klasika.

Kita vertus, ponas Gaižauskas yra patyręs policininkas, jo taip lengvai neišgąsdinsi. Nenustebkime, jei tardymas užtruks iki kadencijos pabaigos ir per jį nieko nepaaiškės. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder