R.Karbauskio ir V.Pranckiečio laiškai skrieja į šiukšliadėžę

R.Karbauskio ir V.Pranckiečio laiškai skrieja į šiukšliadėžę

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis įniko rašyti atvirus laiškus, bandydami prisibelsti į kitų politikų širdis.

 Neprisibeldė. Vyrai rašė net suplukę, bet nedėkingi politikai tik niurna, kad laiškai yra netinkamo formato arba apskritai nereikalingi, -ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Senais laikais ponai Karbauskis ir Pranckietis gal būtų iškvietę vienas kitą į dvikovą, bet dabar tai neteisėta, todėl savo teisybę tenka įrodinėti žodžiais. Seimo pirmininkas paskelbė viešą laišką, kuriame įrodinėjo, kad turi likti pareigose.

O „valstiečių“ lyderis parašė laišką, kuriame įrodinėjo, kad ponas Pranckietis privalo palikti pareigas. Ir kas iš viso šio susirašinėjimo?

Nieko. Kiti politikai laiškus paskaitinėjo, bet neslėpė, jog nėra sužavėti. „Gaila, kad kol kas tie laiškai elektroniniai. Manau, maloniau būtų gauti popierinius laiškus“, - niurzgėjo premjeras Saulius Skvernelis.

Opozicijos lyderė Viktorija Čmilytė-Nielsen stebėjosi, kad žmonės, galintys pasikalbėti posėdžių salėje, rašinėja vienas kitam laiškus. Politikai šiais laikais įnoringi, laiškais jiems neįtiksi.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder