Policijos vadas R.Požėla gaudys ne žulikus, o dirbančius žmones

Policijos vadas R.Požėla gaudys ne žulikus, o dirbančius žmones

„Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla pareiškė, kad pareigūnai atliks daugiau patikrinimų įmonėse. Kaip jie, vargšeliai, visur suspės, jei reikia dar ir blokpostus keliuose organizuoti? Apie svarbiausią policijos užduotį - gaudyti nusikaltėlius - turbūt net kalbėti neverta", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Įsivaizdavimas, kad pareigūnai turi kovoti su vagimis, žulikais, prievartautojais ir kitais niekadėjais, jau turbūt neatitinka realybės. Pastaruosius kelis mėnesius policininkai mieliau gaudė žmones, sumaniusius nuvažiuoti į kitą savivaldybę.

Veiklos lyg ir buvo iki soties, postų keliuose netrūko, bet pasirodė, kad rezervai dar neišsemti, todėl ponas Požėla skelbia naują kryžiaus žygį prieš koronavirusą. Bus kratomos įmonės, mat jose pasitaiko užsikrėtimų.

„Darbovietės, įmonės, darbo vietos yra antroje vietoje po šeimų, todėl, gaunant savalaikę informaciją apie konkrečias įmones, mes ar vieni, ar su kitomis institucijomis atliksime tokių įmonių netikėtus patikrinimus", - pagrasino policijos vadas.

Kuo toliau, tuo linksmiau. Iki šiol žmonės bijojo nuvažiuoti pas tėvus

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder