Muzikantai, saugokitės politikų!

Muzikantai, saugokitės politikų!

Į "Bulvaro" redakciją kreipėsi ne bet kas, o pats Mindaugas Jonušas-Minedas. Muzikantu save vadinantis pilietis pareiškė norintis informuoti visuomenę apie tai, jog pastaruoju metu "pradėjo Lietuvoje siautėti save Seimo bei politinės jėgos Darbo partijos nariu laikantis asmuo". Pasak M. Jonušo, šis asmuo Seimo bei partijos vardu užsakinėja renginį, kuris neatitinka tikrovės.

"Viena vakarą apie 22.15 val. sulaukiau skambučio. Asmuo prisistatė Jono vardu ir pabrėžė, jog neva yra Seimo narys, deleguotas Darbo partijos. Jis mįslingai pradėjo kalbėti apie neva reikalingą mano koncertą kovo 24 d. susitikime su visuomene Rietavo kultūros centre. Buvo lyg ir sutartos sąlygos, kurios ir tada man asmeniškai kėlė įtarimų, nes vis buvo atidėliojamas pinigų pervedimas, kol paaiškėjo jog renginio nebenori. Kadangi asmuo dėjosi politiku, aš kreipiausi į Darbo partijos būstinę. Mane informavo, jog niekas nieko apie tai nežino. Buvo kreiptasi į Rietavo kultūros centrą ir gautas atsakymas, jog kol kas apie tokį susitikimą žinių nėra. Tai tik įrodė, jog bet kas iš mūsų gali apsimesti bet kuo, tyčiotis iš Seimo ir partijų bei galvoti, jog tai nebus paviešinta ir asmuo nebus nubaustas. Kaip po tokių pokštų galima pasitikėti Seimu bei politine jėga? Tai tik dar labiau kursto nesantaiką tarp paprastų piliečiu ir valdžios", - piktinosi Minedas.

"Bulvaras" neleis tyčiotis iš atlikėjų, todėl įspėja visus muzikantus nepasitikėti jokiais politikais, kviečiančiais į koncertą, o visus girdėjusius, ką nors apie apsimetėlį Minedo muzikos gerbėją, Darbo partijos narį Joną, nedelsiant pranešti redakcijai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder