G.Surplys svaičioja apie premjerės kasas

G.Surplys svaičioja apie premjerės kasas

„Seimūnas Giedrius Surplys išmąstė, kad Lietuva efektyviau kovos su koronavirusu, jei premjerė Ingrida Šimonytė susipins kasas. Premjerė! Kasas! Turint tokią šukuoseną? Nesuprasi, kokias medžiagas vartojo ponas Surplys - ar tas, kurių labai nemėgsta „valstiečiai", ar tas, kurias labai mėgsta liberalai", ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Ponas Surplys visai teisingai pastebėjo, kad vien piliečių gąsdinimais viruso nenugalėsime, nes gąsdinimai visiems atsibodo. Anot jo, reikia parodyti šviesą tunelio gale. Svarstydamas, ką galima pasiūlyti tautai už gerą elgesį karantino metu, ponas Surplys sugalvojo, kad vietoj prizo reikėtų Lietuvoje surengti nemokamą grupės U2 koncertą.

Arba pažadėti pastatyti nacionalinį stadioną, lyg dar niekas nebūtų to žadėjęs. Toliau buvo dar gražiau. „Gal jūs galėtumėte pasakyti, kad jei sausio pabaigoje pasieksime 500 atvejų skaičių, kurio jūs norėjote, galbūt jūs galėtumėte susipinti kasas ar kažką tokio", - premjerei pasiūlė ponas Surplys.

Lyg būtų niekada nematęs premjerės ir nežinotų, kad iš jos trumpos šukuosenos supinti kasas būtų daug sunkiau, nei pastatyti nacionalinį stadioną. Girtas? Apsirūkęs? Ar šiaip stogas važiuoja?

Atsakyti gali tik pats ponas Surplys.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder